Etäkoulutus

Talouspäällikön tutkinto™

Etäopiskelu

Rastor-instituutin tutkinto.
Ei Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen kesto 6 kk

Arvostettu, työelämälähtöinen Talouspäällikön tutkinto valmentaa sinusta itsenäisen ja tuloksellisen talouden asiantuntijan. Koulutuksella vahvistat osaamistasi talouden syventävien teemojen parissa. Opit tuottamaan ja tulkitsemaan organisaatiolle ajantasaisia taloushallinnon laskelmia suunnittelun ja päätöksenteon perustaksi.

Alkaa


Hinta €
4 200 + alv 24%

Voit ostaa tutkintoon sisältyviä kursseja myös erikseen.

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Taloushallinnon rooli organisaation tukena – pysythän mukana!

Toimintaympäristön muuttuessa ennakointitaito korostuu. Tue syvällisellä talouden osaamisellasi organisaatiota toiminnan analysoinnissa, strategisessa suunnittelussa ja päätöksenteossa. 

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen osaat jalostaa ja analysoida taloushallinnosta saatavaa tietoa ja viestiä siitä eri kohderyhmiä puhuttelevalla tavalla. Talousosaamisesi kehittyessä tuet organisaatiotasi kohti tuloksellista toimintaa. Koulutuksessa voit keskittyä joko sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan tai näiden yhdistelmään.

Talouspäällikön tutkinto soveltuu erinomaisesti vaativampiin taloushallinnon tehtäviin tähtääville sekä niissä toimiville, esimerkiksi kirjanpitäjälle, laskenta- ja talouspäällikölle tai controllerille.

Talouspäällikön koulutuksen näkökulmia:

  • Tilinpäätöksen analysointi ja raportointi
  • Yrityksen talouden kehittäminen sisäisen laskennan avulla
  • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu osana tuloksellista toimintaa
  • Rahoitus- ja investointilaskelmat tulevaisuuden ennakoinnin tukena
  • Konsernitilinpäätöksen laatiminen


   

Mitä ja kenelle, osaamispäällikkö Jaana Kamppila kertoo Talouspäällikön tutkinnosta. Katso video!  

Laajuus
Koulutus kestää n. 6 kk. Siihen sisältyy 8 etäkoulutuspäivää sekä omaan työhön sovellettavia oppimistehtäviä ja itsenäistä verkko-opiskelua 4–7 h viikossa.