Etäkoulutus

Tekoäly tehokäyttöön markkinoinnissa

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 2 kk

Hei markkinoija! Tuntuuko, että sinulla on aina kiire? Ota tekoäly tehokäyttöön markkinoinnissa ja vapauta aikaa rutiinitehtävistä tärkeämpään tekemiseen. Koulutuksessa opit monipuolisesti hyödyntämään tekoälytyökaluja ja tehostamaan markkinointiprosesseja. Lisäät työsi tuottavuutta – ja samalla sen mielekkyyttä.

Alkaa


Hinta €
1 100 + alv 24%

Tee tekoälystä markkinoinnin supervoima!

Tutkimusten mukaan 88 % markkinoijista käyttää suurimman osan työajasta raportointiin (WARC ja PHD 2021). 63 % data-analyysiin käytetystä työajasta on automatisoitavissa tekoälyllä (Funnel 2024). Markkinoijien kiire johtuu siitä, että aikaa käytetään liikaa työhön, joka olisi poistettavissa koneellisesti, ja liian vähän siihen, jota vain ihminen voi tehdä.

Tekoälyn tehokäyttö markkinoinnissa -koulutus on tiivis paketti, jolla saat tekoälystä markkinoinnissa kaiken irti. Opit hyödyntämään tekoälytyökaluja mm. asiakaspersoonien luomiseen ja kilpailija-analyysiin. Saat käytännön vinkkejä oman työsi tehostamiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Tekoäly ei ainoastaan tee työpäivistäsi mielekkäämpiä, vaan pitää sinut myös työmarkkinoilla kilpailukykyisenä. Mitä siis enää odotat?

Koulutuksen hyödyt:

  • Parannat tuottavuutta: saat enemmän aikaan vähemmällä vaivalla.
  • Vapautat aikaa rutiinitehtävistä.
  • Saat uusia työkaluja ja menetelmiä markkinoinnin prosessien tehostamiseen.
  • Pystyt vakuuttavasti hyötyjen kautta perustelemaan tekoälyn käyttöönoton organisaatiossasi.


Koulutus sopii kaikentasoisille käyttäjille, eikä vaadi aiempaa kokemusta tekoälystä. Suosittelemme ChatGPT:n lataamista jo ennakkoon; pystyt kokeilemaan ja harjoittelemaan jo koulutuspäivien aikana.

Koulutuksen esimerkeissä käytetään niin maksuttomia kuin maksullisia työkaluja. Maksullisia työkaluja ei edellytetä osallistujilta. Saat rautaisannoksen ymmärrystä tekoälyn käytöstä ylipäätään ja hyviä argumentteja maksullisten työkalujen hankintaan omassa organisaatiossasi.

Liity mukaan ja vie markkinointisi seuraavalle tasolle tekoälyn avulla!

Laajuus
Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy ennakkotehtävä, 3 etäkoulutuspäivää sekä sparrausklinikka. Lisäksi koulutukseen sisältyy harjoitustehtäviä.
Koulutuspäivät
10.10.2024, 15.10.2024, 11.11.2024, 27.11.2024