Etäkoulutus

Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 2 kk

Pohditko tekijänoikeuksiin, GDPR:än, markkinointilakiin tai sähköisen markkinoinnin säädöksiin liittyviä kysymyksiä? Tämä koulutus varmistaa, että osaat työssäsi huolehtia markkinoinnin ja viestinnän lainmukaisuudesta. Koulutus alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Alkaa


Hinta €
1 100 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Markkinointia  säätelevät lukuisat lait ja säädökset, jotka myös muuttuvat mediakentän  muutosten mukana. Tämä markkinointijuridiikan koulutus varmistaa, että yrityksesi markkinointi on turvallisissa käsissä ja toteutat lain ja hyvän tavan mukaisia markkinointitoimenpiteitä. Saat lainsäädännön perustiedot omaan markkinoinnin ja viestinnän työhösi. Opit myös tunnistamaan, milloin on aika kääntyä markkinointijuridiikan ammattilaisen  puoleen.

Koulutus soveltuu markkinoinnin, markkinointiviestinnän ja viestinnän suunnittelijoille, asiantuntijoille ja projektipäälliköille. Se soveltuu myös esimiehille ja johtajille.
 
Markkinointijuriidikan tuntemus ennaltaehkäisee markkinoinnin juridiset ongelmat. Koulutuksessa syvennyt mm. tekijänoikeuksiin, sopimusten laatimisiin, GDPR:ään sekä ePrivacyyn.

Laajuus
Koulutus kestää 1,5 kuukautta . Siihen sisältyy 3 kattavaa, koulutuspäivään orientoivaa ennakkotehtävää, yksi etäkoulutuspäivä (à 7 h), itsenäistä verkko-opiskelua sekä omaan työhön liittyvä soveltava tehtävä. Katso tarkemmin kohdasta Koulutuksen sisältö.
Koulutuspäivät
6.3.2024