Etäkoulutus

Liiketalouden tunnusluvut markkinoinnille

Etäopiskelu
Koulutuksen kesto 2,5 kk

Onnistunut markkinointi kehittää organisaation liiketoimintaa. Koulutuksessa tutustut keskeisiin talouden tunnuslukuihin ja raportteihin. Kun osaat hyödyntää talouden tunnuslukuja oman tai tiimisi toiminnan suunnittelussa, pystyt myös perustelemaan markkinoinnin tekemisiä johdon kielellä, numeroilla. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Alkaa


Hinta €
1 100 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

Miten sinä perustelet johdolle, että markkinointi on investointi yrityksen kasvuun eikä ensimmäisenä leikattava kulu? Tämä talouskoulutus tuo kokonaisvaltaista kannattavuuden ja tuloksellisuuden ajattelua markkinointiin. Opit tuntemaan olennaisimmat talouden tunnusluvut ja hyödyntämään tunnuslukuja päätöksenteon tukena. Puhut yhteistä kieltä johdon ja talousasiantuntijoiden kanssa. Pystyt myös argumentoiman markkinoinnin tekemisiä liiketoiminnallisin perustein.

Koulutus soveltuu markkinointia suunnitteleville, toteuttaville ja johtaville. Se soveltuu
kaikille, joita kiinnostaa markkinoinnin mittarit, tuloksellisuus ja kannattavuus.

Kurssi on osa Liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa.

Laajuus
Koulutus kestää 1,5 kk. Siihen sisältyy 3 kattavaa koulutuspäivään orientoivaa verkkokurssia, yksi etäkoulutuspäivä (à 7 h), itsenäistä verkko-opiskelua sekä omaan työhön liittyvä, soveltava tehtävä. Katso tarkemmin kohdasta Koulutuksen sisältö.
Koulutuspäivät
17.5.2024