Etäkoulutus

Henkilöstö investointina

Monimuoto etänä
Koulutuksen kesto 2 kk

Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Lisätietoa koulutuksesta

HR:n rooli on huolehtia organisaation tärkeimmästä voimavarasta, henkilöstöstä. Henkilöstö investointina -koulutuksessa opit analysoimaan, mitä henkilöstöön liittyvät luvut tarkoittavat ja millaisia toimenpiteitä niiden perusteella kannattaa tehdä. 

Koulutuksessa opit asettamaan mittarit, analysoimaan ja raportoimaan sekä seuraamaan henkilöstön tuottavuutta järjestelmällisesti osana henkilöstöjohtamista. Osaat kytkeä HR-luvut yrityksen muihin lukuihin ja pystyt perustelemaan HR-toimenpiteet lukujen kautta. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka käyttävät työssään henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja jotka pohtivat työn tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä talousammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstön tuottavuuden ja talouden lukujen välisiä yhteyksiä.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.