Henkilöstö investointina, Espoo

Koulutuksessa opit, mitkä henkilöstöön liittyvät luvut ovat keskeisiä yrityksen toiminnan kannalta. Opit myös kehittämään yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta henkilöstön hyvinvoinnin huomioiden.

Lisätietoa koulutuksesta

HR:n rooli on huolehtia organisaation tärkeimmästä voimavarasta, henkilöstöstä. Henkilöstö investointina -koulutuksessa opit analysoimaan, mitä henkilöstöön liittyvät luvut tarkoittavat ja millaisia toimenpiteitä niiden perusteella kannattaa tehdä. 

Koulutuksessa opit asettamaan mittarit, analysoimaan ja raportoimaan sekä seuraamaan henkilöstön tuottavuutta järjestelmällisesti osana henkilöstöjohtamista. Osaat kytkeä HR-luvut yrityksen muihin lukuihin ja pystyt perustelemaan HR-toimenpiteet lukujen kautta. 

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka käyttävät työssään henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja jotka pohtivat työn tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä talousammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää paremmin henkilöstön tuottavuuden ja talouden lukujen välisiä yhteyksiä.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.
 

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2

Espoo
25.1.2021

Laajuus
Koulutus kestää 2 kk. Siihen sisältyy 2 koulutuspäivää sekä 7–10 h etäopiskelua viikossa. Laajuus on 6 op.
Kouluttajat

Marko Kesti, apulaisprofessori, Lapin yliopisto

Piia Heikkilä, asiantuntija, Novetos Oy

 

1. koulutuspäivä

  • Henkilöstöä kuvaavat luvut ja niiden analysointi
  • Mikä maksaa, mistä henkilöstökustannukset koostuvat
  • Talouden ja HR:n kytkennät

2. koulutuspäivä

  • Yrityksen ja henkilöstön tuottavuus ja tehokkuus
  • HR:n keinot tuottaa lisäarvoa

 

Ohjattu verkko-opiskelu 2 kk

Etäjakson jälkeen ymmärrät, mitä kustannuksia työntekijöistä työnantajalle tulee, ja osaat analysoida henkilöstöön liittyviä lukuja ja mittareita ja hyödyntää niitä yritystoiminnan kehittämisessä.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.


Jokin muu koulutus?