Etäkoulutus

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Monimuoto etänä

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Vahvista, päivitä ja laajenna HR/HRD-osaamistasi. HR-työn osaaminen näytetään tutkintoa suoritettaessa käytännön työtehtävissä omassa työpaikassasi.

Alkaa


Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa saat näkemystä, taitoja ja menetelmiä oman organisaatiosi henkilöstön tilan ja henkilöstökäytäntöjen analysointiin. Laajennat HR-osaamistasi ja kehität liiketoimintaa tukevaa HR-työtä. Alan asiantuntijoiden johdolla opit tukemaan monipuolisesti oman organisaatiosi esihenkilöiden työtä. Jo opintojesi aikana kehität työyhteisösi toimintatapoja, sillä työssä oppiminen on olennainen osa näytöin suoritettavaa ammatillista tutkintoa.
 
Tutkinto soveltuu henkilölle, jolla on jo kokemusta HR- tai esimiestehtävistä.  Vastaat esimerkiksi organisaatiossanne rekrytointi-, palkitsemis- tai perehdytysprosessista, suorituksen johtamisen prosessista, osaamisen kehittämisestä ja/tai työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisesta. 

Tutkinnon sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat kehittymistavoitteesi. Rakennat yhdessä Rastor-instituutin ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen opintopolun, joka tukee osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon samalla kun kasvat vahvaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi. 

Varmista tutkinnon soveltuvuus sinulle ja ota yhteyttä!