Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista HR-osaamistasi ja kehitä organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa. Tutkinnossa osoitat strategisen osaamisesi henkilöstöhallinnon alalla. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Lisätietoa koulutuksesta

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa kehität strategista HR-ymmärrystä sekä työ- ja palvelussuhdeasioiden osaamistasi. Analysoit oman organisaatiosi henkilöstön tilaa ja henkilöstöasioita sekä laadit henkilöstösuunnitelmia ja tuet esimiehiä henkilöstötyössä. Kehität organisaatiosi ja työyhteisösi käytäntöjä opintojesi aikana, sillä työssä oppiminen on olennainen osa ammatillista tutkintoa. 

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta  henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävistä.  Tutkinto ei ole alalletulotutkinto, vaan edellyttää useamman vuoden kokemusta edellä mainituista työtehtävistä. Lisäksi sinulla tulee olla työpaikka, jossa vastuullasi on henkilöstötyön analysointi- ja kehittämistehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Rakennat yhdessä oppilaitoksen ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen tutkintopolun sellaisista kursseista, jotka tukevat  osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon ja kasvat varmaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi.

Vaativasta henkilöstöhallinnon koulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Susanna Valkeus osaamispäällikkö 050 358 1303 susanna.valkeus@rastorinst.fi