Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Ent. Johtamisen erikoisammattitutkinto JET

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–14 kk

Ole valmis astumaan kohti vahvempaa johtajuutta! Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi. Tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun tulee toimia johto- tai esihenkilötehtävissä.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

KOULUTUSINFO 

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan ja kysymään lisää maksuttomaan infotilaisuuteen. Katso seuraavan infon ajankohta ja ilmoittaudu mukaan.

Yksilöllinen polku johtajuuteen

Koulutus tarjoaa yksilöllisen polun johtajuuteen. Sen avulla kasvat varmaksi ja vahvaksi johtajaksi, joka pystyy tunnistamaan oman roolinsa, vahvuutensa ja kehittämiskohteensa. Samalla kehität organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä. 

Tämä johtamiskoulutus sopii erinomaisesti johtajille, esihenkilöille ja asiantuntijoille, joilla on jo käytännön kokemusta vastuualueensa johtamisesta. Mikäli olet vielä esihenkilöurasi alkutaipaleella, sinulle voisi sopia paremmin Lähiesimiestyön ammattitutkinto.  
 Rastor-instituutti on v. 2023 Suomen suosituin johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon kouluttaja. Lähde: OPH Vipunen.
 

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–14 kk. Siihen sisältyy koulutuspäiviä sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Koulutuspäiviä on noin 1–2 kuukaudessa. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.