Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Ent. Johtamisen erikoisammattitutkinto JET

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–14 kk

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (ent. JET) valmistaa sinut entistä tavoitteellisemmaksi johtajaksi. Tutkinnossa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun tulee toimia johto- tai esihenkilötehtävissä. Voit halutessasi valita myös lähikoulutuspäiviä Espoossa tai Oulussa.

Valitse yltä haluamasi toteutuskerta, saat lisätietoa ja voit ilmoittautua.
Hinta €
1 590

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

KOULUTUSINFO ti 6.6. klo 9–9.45

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lisää koulutuksesta! Maksuton infotilaisuus järjestetään etäyhteydellä.

Yksilöllinen polku johtajuuteen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kasvat varmaksi johtajaksi. Opit tunnistamaan roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi ja kehität samalla oman organisaatiosi johtamista ja työyhteisösi käytäntöjä.

Tutkinnossa pääset rakentamaan yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi johtajana. Koulutukseen sisältyy etäkoulutuspäiviä, verkko-opintoja sekä omaan työhön sovellettavia oppimistehtäviä. Saat Rastor-instituutin ohjaajalta henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. 

Tämä johtamiskoulutus soveltuu sinulle, jos olet johtaja, esihenkilö tai asiantuntija, joilla on jo käytännön kokemusta oman vastuualueensa johtamisesta. Jos  olet vielä esimiesurasi alkutaipaleella, vaihtoehtonasi on myös Lähiesimiestyön ammattitutkinto.  

 

Vi erbjuder den här examen även på svenska.