Kirjanpidon perusteet

Kirjanpidon perusteiden hallitseminen tehostaa vuorovaikutusta taloushallinnon ja liiketoiminnan välillä. Koulutuksen jälkeen osaat hoitaa juoksevan kirjanpidon ja laatia perustilinpäätöksen.

Lisätietoa koulutuksesta

Tällä kirjanpidon peruskurssilla käydään läpi kirjanpito tositteesta tilinpäätökseen. Opit taidot konkreettisia käytännön harjoituksia tehden. Kurssin käytyäsi ymmärrät kirjanpidon peruskäsitteet ja hallitset tilikauden aikaiset kirjaukset, osaat hoitaa juoksevan kirjanpidon ja laatia tavanomaisen tilinpäätöksen.

Kirjanpidon perusteet -koulutus soveltuu kaikille kirjanpidon perustaitoja työssään tarvitseville. Koulutus sopii hyvin myös taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Se soveltuu myös yrittäjille.

Tämä kurssi on osa Kirjanpitäjän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua kirjanpitäjäksi asti. Kurssin jälkeen sinulla on edellytykset jatkaa myös muihin edistyneempiin taloushallinnon koulutuksiin.

Kysy lisätietoja
Liisa Tuhkanen tarjoomapäällikkö 050 401 4925 liisa.tuhkanen@rastorinst.fi
1630 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk

Verkko
6.10.2021

Espoo
16.3.2022


Kurssilla selkeni moni epäselvä asia, jota olin työssä ihmetellyt; toki tuli paljon uutta ihmeteltävää jota pitää työpaikalla käydä läpi.

Tietojen kartuttaminen toi varmuutta työhön ja työnkuva laajenee. Osaan auttaa muita ongelmatilanteissa.