Etäkoulutus

Liiketoiminnan ja myynnin johtaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12–18 kk

Oletko valmis viemään johtajuutesi, myyntitiimisi ja asiakkuutesi uudelle tasolle? Liiketoiminnan ja myynnin johtamiseen suunnatulla liiketoiminnan erikoisammattitutkinnolla kehität omaa osaamistasi sekä luotsaat tiimisi ja yrityksesi kohti tuloksellisempaa myyntiä ja tulosta. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit liiketoiminnan vetäjänä, myynnin johtotehtävissä, myyntitiimin vetäjänä, vastaat merkittävästä määrästä asiakkuuksia tai toimit yrittäjänä omassa yrityksessä.

Alkaa


Hinta €
1 160

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Haluatko kasvattaa myyntiä ja tulosta?

Opit tunnistamaan muutokset ja johtamaan niitä ja tunnistamaan kehitysmahdollisuudet myös digitaalisen myynnin johtamisessa. Saat työkaluja johtaa asiakkuuksia ja myyntiä yksilöinä ja joukkueena kohti tuloksekkaampaa tekemistä.

Koulutuksessa analysoit oman toimintaympäristösi liiketoiminnan haasteita ja etsit niihin ratkaisuja, jotka tehostavat toimintoja ja parantavat kannattavuutta. Opit hyödyntämään talouden tunnuslukuja ja mittareita, ja luomaan toimintamalleja, joilla organisaatiosi pystyy uudistumaan ja menestymään kilpailussa paremmin. Tunnistat myyntitiimisi vahvuudet sekä osaamisen kehittämistarpeet. Oman osaamisesi kehittyessä opit johtamaan tiimiäsi ja asiakkuuksia omalla esimerkilläsi – kannustaen ja motivoiden.

Laadit oman yrityksesi tai tulosyksikkösi myyntisuunnitelman, jonka mukaan johdat myynnin toteutumista omassa organisaatiossasi. Saat näin koulutuksen hyödyt koko organisaatiosi käyttöön jo koulutuksen aikana. Tutkinnon valinnaisilla osilla varmistat, että pääset myös kehittämään yksilöllisiä tarpeitasi myyntitiimin johtajana.

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12–18 kk. Siihen sisältyy enintään 6 koulutuspäivää sekä verkkokursseja ja itsenäistä etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.
Koulutuspäivät
15.5.2024, 18.9.2024, 20.11.2024, 15.1.2025, 9.4.2025, 7.5.2025, loput koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin