Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

ent. liiketalouden perustutkinto

Opiskele työn ohessa merkonomiksi! Työelämässä arvostettu liiketoiminnan perustutkinto kehittää ammattitaitoasi ja tuo uusia uramahdollisuuksia myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Tutkinto tarjoaa sinulle myös jatko-opiskelukelpoisuuden korkea-asteelle. Merkonomikouluksemme edellyttää alan työpaikkaa. Hae vaikka heti! Aloitamme kanssasi opintojen suunnittelun jo ennen varsinaista koulutuksen alkua.

Vahva pohja työelämälle ja jatko-opinnoille

Merkonomitutkinto sopii sinulle, jos haluat viedä uudet opit suoraan käytäntöön liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Henkilökohtainen tutkintopolkusi valitaan sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja mitä työtehtäviä pääset omalla työpaikallasi tekemään. Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä sekä itsenäisestä opiskelusta verkossa. 

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme merkonomitutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille:

Kysy lisätietoja
Sirpa Ala-Kapee osaamispäällikkö 050 410 2960 sirpa.ala-kapee@rastorinst.fi
Elsa Lipponen osaamispäällikkö 050 344 5282 elsa.lipponen@rastorinst.fi
0 €

Koulutus on maksuton.

Koulutuksen kesto 1,5– 2 vuotta
Koulutuspäivät 10–25

Oulu
7.9.2022

Verkko
28.9.2022

Verkko
29.11.2022