Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

ent. liiketalouden perustutkinto

Opiskele merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto ja kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on työelämässä arvostettu tutkinto, jonka kautta saat jatko-opiskelukelpoisuuden. Koulutus edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Merkonomiksi joustavasti oman työn ohessa!

Merkonomitutkinto on käytännönläheinen ja sopii sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. 

Koulutus suunnitellaan sinulle sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja osaamistavoitteesi sekä mahdollisuutesi suorittaa tutkintoon liittyvät näytöt käytännön työtehtävissä.  

Koulutukseen sisältyy:

  • lähitoteutuksessa koulutuspäiviä 1–2 kertaa kuukaudessa
  • verkkototeutuksessa lyhyempiä verkkovalmennuksia 2–4 kertaa kuukaudessa
  • itsenäistä opiskelua n. 4–10 tuntia viikossa
  • oppimista omalla työpaikallasi.


Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme liiketoiminnan perustutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille. Jos työskentelet näillä aloilla, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

Kysy lisätietoja
Pirjo Nurmi osaamispäällikkö 050 579 1002 pirjo.nurmi@rastorinst.fi
Nina Kouki osaamispäällikkö 040 935 4799 nina.kouki@rastorinst.fi
0 €

Koulutus on maksuton.

Koulutuksen kesto 1,5– 2 vuotta

Verkko
24.11.2021

Oulu
8.2.2022

Espoo
14.2.2022