Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto

ent. liiketalouden perustutkinto

Opiskele merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto ja kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Hae nyt syksyn koulutukseen! Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva opiskeluaikataulu. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi on työelämässä arvostettu tutkinto, jonka kautta saat jatko-opiskelukelpoisuuden. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa.

Suorita liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi oman työn ohessa

Merkonomitutkinto on käytännönläheinen ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Tutkinto soveltuu sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville. Koulutukseen osallistuminen ja tutkinnon suorittaminen edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.

Koulutus suunnitellaan sinulle sen mukaan, mitkä ovat kehittymistarpeesi ja osaamistavoitteesi. Suunnittelussa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun. Koulutukseen sisältyy koulutuspäiviä 1–2 kuukaudessa. Voit halutessasi valita myös verkkototeutuksen, jolloin koulutuspäivät toteutetaan lyhyempinä verkkovalmennuksina 2–4 kertaa kuukaudessa.

Mikäli olet työurasi alkutaipaleella tai toimenkuvasi on juuri muuttunut, voit valita opiskelumuodoksi myös oppisopimuksen, jolloin koulutuksessa on mukana myös työnantajasi.

Tarjoamme liiketoiminnan perustutkinnon myös suunnattuna eri toimialoille. Jos työskentelet näillä aloilla, voit ilmoittautua seuraaviin koulutuksiin:

Kysy lisätietoja
Pirjo Nurmi osaamispäällikkö 050 579 1002 pirjo.nurmi@rastorinst.fi
Nina Kouki osaamispäällikkö 040 935 4799 nina.kouki@rastorinst.fi