Espoo

Myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto – terveystuoteala

Etäopiskelu

Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto

Koulutuksen kesto 12 kk

Toimitko terveystuotealalla ja haluat kehittää myynti- ja markkinointitaitojasi ja kaupallista osaamistasi tai oman terveystuotealan yrityksesi liiketoimintaa? Terveystuotealalle suunnitellussa liiketoiminnan ammattitutkinnossa perehdytään myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, talouteen ja yritystoimintaan nimenomaan terveystuotetoimialan näkökulmasta. Saat uusia näkemyksiä myös digitaalisuuden ja tekoälyn hyödyntämisestä yrityksesi myyntityössä.

Alkaa


Hinta €
860

Kysy mahdollisuutta maksuttomaan oppisopimukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Tämä käytännönläheinen koulutus kehittää omaa liiketoimintaosaamistasi, sekä yrityksen toimintaa. Koulutus sopii terveystuotealalla myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville sekä terveystuotealan yrittäjille.

Liiketoiminnan ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen tutkinto. Koulutus suoritetaan oppisopimuksella oman työn ohessa ja osallistuminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen jälkeen osaat kehittää ja rakentaa kannattavaa liiketoimintaa sekä myyntiä. Koulutuksesta saat työkalut kartoittaa asiakkaiden tarpeita ja toiveita sekä opit sitouttamaan asiakkaitasi ja syventämään asiakassuhdetta. Tunnet modernit myyntikeinot, digitaalisuuden ja tekoälyn mahdollisuudet liiketoiminnassa ja kasvatat rohkeutta ja taitoa myydä. Saat myös mahdollisuuden verkostoitua ja oppia muilta. Oppimistehtävät ja koulutuspäivien teemat liittyvät suoraan terveystuotealaan ja omiin työtehtäviisi.
 

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk. Siihen sisältyy enintään 6-8 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.