OivaUra

Maksuton itseopiskelupaketti urasuunnitteluun
Itsenäinen verkko-opiskelu

Sparraa urasuunnittelutaitojasi ja edistä urahyvinvointiasi maksuttomassa OivaUrassa! Opit tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi ja tavoitteesi selkeämmin sekä havaitsemaan mahdollisia työhösi liittyviä ongelmakohtia. Oivaurassa teet omaa uraasi koskevia päätöksiä ja saat valmiuksia viedä ne käytäntöön.

Alkaa


Hinta €
0

Maksuton itseopiskelupaketti

Rakenna itsellesi merkityksellinen ja mielekäs ura

OivaUra on uraohjauspalvelu, jonka kaikki Rastor-instituutin nykyiset ja uudet asiakkaat saavat halutessaan maksutta käyttöönsä. Voit olla yhtä hyvin omaa paikkaasi hakeva tuore lupaus tai kokenut konkari, joka etsii kadonnutta motivaatiotaan. OivaUran avulla tunnistat paremmin vahvuutesi ja vaihtoehtosi.  

Uraohjauksen tavoitteena on auttaa kartoittamaan ja konkretisoimaan uratoiveita ja -mahdollisuuksia. OivaUran monipuoliset harjoitustehtävät ja materiaalit auttavat tässä eteenpäin. Erilaiset tarinat ja näkökulmat työelämästä ja työn tekijöistä tarjoavat laajempaa perspektiiviä oman ammatti-identiteetin pohtimiseen. Keskeistä on oman itsetuntemuksen vahvistaminen. 

OivaUrassa edetään omaa tahtia ja käsittelyyn voi ottaa itselle ajankohtaisia teemoja tai edetä ohjatun prosessin mukaisesti. OivaUrassa tekemäsi aktiviteetit muodostavat sinulle oman urasuunnitelman, jonka voit ottaa mukaasi jatkotoimenpiteitä tai lisäpohdintoja varten. Voit myös halutessasi verkostoitua muiden OivaUra-käyttäjien kanssa ja ottaa osaa ajankohtaisiin keskusteluihin.  

Löydät palvelusta myös erilaisia mahdollisuuksia urapohdintojesi syventämiseen. 

Laajuus
OivaUran käyttöoikeus on 3 kk.