Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssi, Verkko

Ammattitaitoisille palkanlaskijoille on kysyntää – olisiko tässä sinun uusi ammattisi? Verkkokurssi on oiva orientaatio palkanlaskennan käsitteisiin, työlainsäädäntöön, palkan määräytymiseen ja varsinaiseen palkkojen laskemiseen.

Lisätietoa koulutuksesta

Palkanlaskennan peruskurssin jälkeen tunnet palkkahallinnon peruskäsitteet, ymmärrät miten työlainsäädäntö ohjaa palkanlaskentaa ja osaat laskea nettopalkan suuruuden.

Palkanlaskennan perusteet -verkkokurssin voit suorittaa kokonaan verkossa omaan tahtiisi. Oppiaineisto ja automaattisesti arvioitavat tehtävät ovat käytössäsi verkko-oppimisympäristössä. Kurssille asetettu kolmen kuukauden aikaraja pitää motivaatiotasi yllä, eivätkä tehtävät jää roikkumaan.

Tämä verkkokoulutus sopii kaikille palkanlaskennasta ja työlainsäädännöstä kiinnostuneille. Peruskurssin jälkeen olet valmis jatkamaan palkkahallinnon ja palkanlaskennan syventäviin koulutuksiin, kuten Palkanlaskijan tutkintoon.

Kysy lisätietoja
Liisa Tuhkanen tarjoomapäällikkö 050 401 4925 liisa.tuhkanen@rastorinst.fi
280 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 3 kk
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Verkko
joustava aloitus


Koulutuksessa sain hyvät perustiedot taloushallinnon tehtäviin.

Kaikki koulutuksessa saamani tieto on tullut suoraan omaan osaamiseeni, ja olen hyödyntänyt sitä nykyisessä työssäni palkanlaskijana.