Sijoituspalvelututkinto, APV1 -verkkokoulutus, Verkko

Valmentava koulutus

Valmistaudu Sijoituspalvelututkinto (APV1) kokonaan verkossa! APV1-verkkokoulutuksen suoritettuasi toimit itsenäisesti monipuolisissa sijoituspalvelutehtävissä ja osaat vastata sijoittaja-asiakkaan vaativiinkin tarpeisiin. Lisäksi olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n auktorisoiman Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

APV1 – sijoitusalan ammattilaisen koulutus

APV1-verkkokoulutuksen  avulla löydät ratkaisun vaativankin asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Tunnet sijoituspalvelut ja -markkinat sekä palveluntarjoajiin ja sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön. Verkkokoulutuksen jälkeen olet valmis suorittamaan Finanssiala ry:n Sijoituspalvelututkinnon (APV1).

Tämä verkkokoulutus soveltuu sijoitusalan ammattilaisille ja alalle tähtääville sekä muille, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamiseen liittyvistä aiheista kuten rahoitusmarkkinoista, kansan- ja yritystaloudesta sekä sijoitusten verotuksesta. Se on myös ensimmäinen askel kohti Sijoitusneuvojan tutkintoa (APV2).

Verkkokurssi on erinomainen perehdytys myös kaikille sijoittamisesta ja rahamarkkinoinnin toiminnasta kiinnostuneille.

Verkkokoulutus on kätevä tapa opiskella sijoituspalveluista omaan tahtiin. Rajaton pääsy opiskelumateriaaleihin, joissa on

  • Yli 50 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa käytännön case-esimerkkeineen
  • Lähes 700 harjoitustehtävää
  • Uuden tenttikäytännön mukaiset harjoitustentit

Tuntemalla sijoituspalvelut ja -markkinat sekä sijoittamiseen liittyvän lainsäädännön takaat laadukkaan palvelun ja nostat samalla oman työnantajayrityksesi kilpailukykyä.

Jos haluat valmistautua APV1-tenttiin asiantuntijoiden ohjauksessa etänä toteutettavassa koulutuksessa, ilmoittaudu: Tehovalmennus Sijoituspalvelututkintoon, APV1.

Kysy lisätietoja
Kati Virolainen osaamispäällikkö 050 353 5797 kati.virolainen@rastorinst.fi
650 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 4 kk
Koulutuspäivät Ei sisällä koulutuspäiviä

Verkko
joustava aloitus


Koulutus auttoi minua selittämään asiakkaille erilaisten sijoitusvaihtoehtojen merkityksen paremmin.

Olen mielestäni kehittynyt valtavasti ja saanut varmuutta työhöni.

Työnkuvani on nyt laajempi, ja pystyn käymään asiakkaiden kanssa syvällisemmin läpi heidän pankkiasiointiaan.

Laajuus
Opiskelutunnukset ovat voimassa 4 kk.
Kouluttajat

Olli Karikorpi, KTM, Into Yrityspalvelut Oy

Juuso Manner, Rastor-instituutti

Kari Alhola, KTM, Managing Partner, Fiscales Oy

Koulutus koostuu neljästä kurssista:

  • Markkinat, talous ja taloudellinen informaatio
  • Sijoitustuotteet ja sijoittaminen
  • Sijoituspalvelujen tarjontaa koskeva lainsäädäntö
  • Sijoittamisen verotus sekä perhe- ja perintöoikeuden perusteet

Verkkokoulutus on suunniteltu Finanssiala ry:n Sijoituspalvelututkintoon (APV1) valmentautumista varten, ja se noudattaa APV-tutkintojen tutkintovaatimuksia. Tutkinnot ovat osa Finanssiala ry:n itsesääntelyä, ja niillä ylläpidetään ja kehitetään alan arvostusta sekä sijoituspalveluyritysten henkilöstön osaamista.

Finanssiala ry auktorisoi Sijoituspalvelututkinnon vuoden 2011 alussa ja suosittelee sen suorittamista kaikille sijoituspalvelutehtävissä toimiville. Opiskelet verkossa omaan tahtiisi.

Verkko-oppimisympäristössä on käytössäsi yli 50 videoitua asiantuntijapuheenvuoroa, joissa kouluttajat käyvät läpi aiheen teemoja käytännön case-esimerkkien avulla. Kuhunkin osioon liittyy inspiroivia pohdintatehtäviä. Lisäksi kaikista osiosta löytyy kirjalliset tiivistelmät.

Harjoitustehtäviä esimerkkivastauksineen on lähes 700. Jokaisessa aihealueessa näet oman kehityksesi lähtötestin ja lopputasotestin avulla. Voit katsoa luentoja ja tehdä harjoituksia niin paljon ja usein kuin haluat.

Helppokäyttöinen verkko-opiskeluympäristö

Verkko-opinnot on rakennettu niin, että pystyt varmasti irrottamaan kiireisestäkin aikataulusta aikaa tämän kurssin opiskeluun. Opintokokonaisuudet on pilkottu useaan noin kymmenminuuttiseen videoon ja täsmällisiin harjoitustehtäviin.

Teknisesti verkko-opiskeluympäristön käyttö on helppoa. Videot ja koko kurssin sisältö toimivat kaikissa päätelaitteissa, myös mobiilissa ja tabletissa.

 

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä.

Verkkokurssien osallistumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun käyttäjätunnukset on luovutettu opiskelijalle.


Jokin muu koulutus?