Espoo

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Etä-/lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 2 kk

Työelämän nopea muutos haastaa henkilöstöjohtamista. Olemme tilanteessa, jossa henkilöstö on organisaation kriittinen menestystekijä. Miten hyvin sinun yrityksesi pärjää kovenevassa kilpailussa? Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla rakennat askelmerkit menestykseen, jonka ytimessä on henkilöstö. Koulutusta uudistetaan. Uudistettu koulutus käynnistyy vuoden 2024 alussa.

Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Strateginen henkilöstöjohtaminen varmistaa yrityksen kilpailukyvyn

Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla pureudutaan tulevaan menestykseen ratkaisevasti vaikuttavaan henkilöstöjohtamiseen. Fokus on siis tulevaisuudessa, tavoitteena on menestys, jonka saavat aikaan ihmiset ja jonka keinona on johtaminen.

Kurssilla oivallat, miten tuloksekas, liiketoiminta- ja strategialähtöinen henkilöstöjohtaminen rakennetaan. Kirkastat organisaatiosi strategisen henkilöstöjohtamisen tilanteen ja kytket henkilöstöjohtamisen liiketoiminnan ytimeen. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi on tarkoitettu mm. HR-ammattilaisille sekä talous- ja liiketoimintavastuussa oleville henkilöille, joiden tehtävänä on tarkastella henkilöstöön liittyviä asioita strategisesti, ennakoivasti ja tulevaisuuteen tähtäävästi.

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 ja ½ koulutuspäivää etäyhteydellä sekä n. 7 h itsenäistä etäopiskelua viikossa.