Strateginen henkilöstöjohtaminen, Espoo

Strategisen henkilöstöjohtamisen kurssilla ryhdyt rohkeasti uudistamaan oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Syvennyt moderneihin henkilöstöjohtamisen tapoihin. Selvität organisaationne kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin.

Strateginen henkilöstöjohtaminen varmistaa yrityksen kilpailukyvyn

Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla opit luomaan organisaatioon henkilöstön johtamisen mallin, joka tuottaa kilpailukykyä ja arvoa. Tiedät, millaisista elementeistä rakentuu menestyvän organisaation henkilöstöjohtaminen.  

Henkilöstö, yrityksen tärkein voimavara, edellyttää modernia ja suunnitelmallista johtamista.  Koulutuksessa analysoit organisaatiosi henkilöstöjohtamisen nykytilan ja kehität muutoskohteille parannustoimenpiteet. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi soveltuu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville, kuten henkilöstöjohtajille, sekä muille henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävissä toimiville. Se tuo hyvän perustan henkilöstöjohtamiseen myös mm. talous-, hallinto- ja aluejohtajille.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2

Espoo
Kevät 2022