Etäkoulutus

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Etä-/lähiopiskelu
Koulutuksen kesto 1 kk

Pidä henkilöstöjohtamisen fokus tulevaisuudessa! Hanki itsellesi strategisen henkilöstöjohtamisen osaaminen, jonka avulla organisaatiosi ja sen henkilöstö menestyvät nyt ja tulevaisuudessa.

Alkaa


Hinta €
920 + alv 24%

Maksa joustavasti OP:n rahoituksella.

Vaikuta organisaation menestykseen henkilöstöjohtamisen avulla

Henkilöstöjohtamisen perusteet ja henkilöstöstrategian rakentaminen lähtevät yrityksen strategiasta. Strategisella henkilöstöjohtamisella varmistat, että tärkein voimavaranne, henkilöstö, on yhdenmukainen strategisten tavoitteiden kanssa. 

Koulutuksessa opit, millaista osaamista tämä edellyttää HR-ammattilaiselta ja miten sinusta tulee organisaationne tulevaisuuden menestyksen rakentaja. Luot ketterät, arvoa tuottavat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Koulutuksen jälkeen tiedät, millä keinoilla henkilöstöjohtamisen ammattilainen vastaa tulevaisuuden haasteisiin huomioiden ne jo tänään.

Koulutus on suunniteltu liiketoimintavastuullisille asiantuntijoille ja HR-ammattilaisille. 
Strategisen henkilöstöjohtamisen kurssi kuuluu Henkilöstöjohtamisen valmennukseen / Strateginen HR Business Partner –ohjelmaan ja valinnaisena osana HR-asiantuntijaohjelmaan.

Laajuus
Koulutus kestää 1 kk. Siihen sisältyy 1 etäkoulutuspäivä (3 h) sekä itsenäistä etäopiskelua n. 4 h viikossa.