Talent Management, Espoo

Talent Management tarkoittaa organisaation osaamisen ja osaajien johtamista. Tämä henkilöstöjohtamisen koulutus auttaa ymmärtämään Talent Managementin kokonaisuuden. Kurssilla analysoit oman organisaatiosi tilannetta ja rakennat systemaattisuutta sen toimintaan.

Talent Management tuo kilpailukykyä

Kun organisaation tulevaisuutta tarkastellaan Talent Managementin kautta, henkilöstöjohtamisessa osataan ottaa huomioon uudenlaisia ratkaisuja mm. kilpailtaessa osaavista tekijöistä. Koulutuksessa perehdyt kehittämään koko organisaation osaamista ja kyvykkyyttä sekä tunnistamaan yksittäisten työntekijöiden potentiaalia. Rakennat omalle organisaatiollesi konkreettisia toimenpiteitä, joilla kehitetään osaamisen johtamista kokonaisuutena ja myös yksilöiden näkökulmasta.

Koulutus soveltuu henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa työskenteleville.

Talent Management -ajattelu tuo yhteistä ymmärrystä siitä, mistä organisaation ydinosaaminen rakentuu. Opit tunnistamaan osaamista ja osaajia sekä kehittämään osaamisen johtamista niin, että se tuottaa kilpailukykyä ja menestystä koko yritykselle. Koulutuksen jälkeen osaat priorisoida, miten alatte omassa organisaatiossanne edistää Talent Managementia.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Kysy lisätietoja
Irmeli Kalliosalmi tarjoomapäällikkö 050 401 4130 irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 2 kk
Koulutuspäivät 2 (etäyhteydellä)

Espoo
Kevät 2022