Talouden tunnusluvut johtamisen tukena

Osaatko tulkita tilinpäätöstä? Osaatko hyödyntää talouden tunnuslukuja oman tai tiimisi toiminnan suunnittelussa? Koulutuksessa opit tulkitsemaan lukuja sekä analysoimaan yrityksen tilinpäätöstä oman toimintosi kannalta.

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutuksessa perehdyt organisaation ansaintalogiikkaan ja opit löytämään olennaisen tiedon talouden raporteista. Osaat lukea tilinpäätöstä ja tiedät, mikä yhteys talouden luvuilla on omaan rooliisi ja toimintoosi organisaatiossa. Ymmärrät, mitä tieto merkitsee oman tiimisi ja toimintosi kannalta.

Tämä kurssi soveltuu tiiminvetäjille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden tulee omassa työssään ymmärtää talouden lukuja. Kurssi soveltuu myös yrittäjille.

Koulutuksen jälkeen pystyt hyödyntämään tunnuslukuihin perustuvia analyysejä omassa päätöksenteossasi ja hahmotat entistä paremmin numeroiden ja liiketoiminnan välisen yhteyden. Voit tukea organisaation kehittämistä ja tehokkuutta. Kun yhteys oman tekemisen ja talouden lukujen välillä on selvä koko organisaatiolle, toiminta kokonaisuudessaan tehostuu.

Kysy lisätietoja
Marja-Leena Tikkanen osaamispäällikkö 045 311 4056 marja-leena.tikkanen@rastorinst.fi
1830 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 3 kk

Espoo
7.12.2021

Espoo
21.4.2022

Espoo
1.9.2022