Tekninen myynti – liiketoiminnan ammattitutkinto

Teknisen myynnin alalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto valmentaa sinut ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Saat uusia näkökulmia asiakaskohtaamisiin ja työkaluja vakuuttavaan myyntityöhön. Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Kasva teknisen ratkaisumyynnin ammattilaiseksi opiskelemalla itsellesi tutkinto

Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja asiakaspalvelua. Tunnistat asiakkaan ostoprosessin ja laadit myyntiprosessin sen pohjalta.

Koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville ja alan perustiedot hallitseville. 

Ammatillisessa tutkinnossa työssä oppimisella on suuri rooli. Koulutus räätälöidään sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Opintojen sisältöjä suunniteltaessa huomioidaan omat nykyiset työtehtäväsi. Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Rastor-instituutin ohjaajalta.

Kysy lisätietoja
Olavi Kottonen asiakkuuspäällikkö 040 749 7059 olavi.kottonen@rastorinst.fi
- Edellyttää oppisopimuksen
Koulutuksen kesto 13 kk

Espoo
16.4.2020

Kuopio
22.4.2020

Laajuus
Tutkinnon suunniteltu kesto on 13 kk. Siihen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Koulutuspäivien määrä riippuu henkilökohtaisesta opiskeluohjelmasta. Koulutuspäiviä on n. 2 joka toinen kuukausi.
Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkintokoulutuksen laajuus opintopisteinä määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Myyntiin suunnatussa liiketoiminnan ammattitutkinnossa sinulle räätälöidään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiempi osaamisesi ja omiin työtehtäviisi liittyvät osaamistarpeet. Koulutus koostuu aktiivisista koulutuspäivistä ja ohjatusta verkko-opiskelusta.  Etäopiskelun aikana sovellat koulutuspäivien sisältöjä omaan työhösi. 

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita: 

  • asiakaskokemus ja asiakaskohtaamiset
  • asiakkaan ostoprosessi ja myyntiprosessi
  • myyntityön suunnittelu ja seuranta
  • vakuuttava myyjä ja voittava tarjous

Liiketoiminnan ammattitutkinnon kaikille yhteisten opintojen teemoja ovat mm.: 

  • liiketoimintataidot muuttuvassa toimintaympäristössä
  • asiakaspalvelun lainsäädäntö 
  • kirjallinen työelämäviestintä 
  • vuorovaikutustaidot ja vakuuttava esiintyminen. 

Opintosi täydentyvät valinnaisilla kursseilla, jotka mahdollistavat opintojen painottumisen esimerkiksi tapahtumatuotantoon, projektinhallintaan tai asiakaskokemukseen ja palvelumuotoiluun. Laaja kurssitarjontamme takaa sinulle oman tutkintopolkusi mukaisen opintokokonaisuuden. 

Valinnaisia kursseja: 

  • Ratkaisumyynti
  • Projektinhallinta


Jokin muu koulutus?