Terve kiinteistö – syventävä koulutus isännöitsijälle, Verkko

Sisäilmaongelmat, kosteusvauriot tai rakennevirheet laskevat kiinteistön arvoa ja aiheuttavat vahinkoa sekä rakennuksille että ihmisten terveydelle. Terve kiinteistö -koulutuksessa syvennät osaamistasi kiinteistöjen hoidosta ja korjausrakentamisesta. Pystyt isännöitsijänä ennakoimaan tulevat toimenpiteet ja tuottamaan kiinteistölle ja sen asukkaille kustannustehokkaita ratkaisuja jo ennen ongelmien syntyä.

Terve kiinteistö tuo arvoa rakennukselle ja asukkaille

Kiinteistöjen arvon säilyttäminen on isännöitsijän tärkein tehtävä. Terve kiinteistö -koulutuksessa vahvistat asiantuntemustasi kiinteistönhoidossa ja kiinteistön ylläpidon pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS). Avainasemassa on kokonaisuuden hallinta: isännöitsijän on kyettävä ottamaan huomioon erilaiset sisäilman laatuun sekä kiinteistön korjaustarpeisiin vaikuttavat tekijät ja samalla ymmärrettävä mm. ilmanvaihdon ja rakenteiden merkitys ongelmatilanteissa.

Koulutuksen myötä tartut kiinnittämään huomiota rakennusten kuntoon ja sitä kautta ihmisten terveyteen. Opit selvittämään kiinteistön elinkaaren mukaiset korjaustarpeet ja saat keinoja korjaustoimenpiteiden ennakointiin ja oikea-aikaiseen toteuttamiseen. Opit myös rajaamaan ja tilaamaan tarpeelliset tutkimukset ja määrittelemään esimerkiksi haitta-ainetutkimusten sisällön.

Korjausrakentamiseen perehtyneenä isännöitsijänä pystyt viemään hankkeet tehokkaasti läpi ja hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia kiinteistöjä. Pystyt myös tuottamaan arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi toimiessasi taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden tai muiden sidosryhmien kanssa.

Terve kiinteistö -koulutus soveltuu isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille. Se sopii myös kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat syventää osaamistaan kiinteistöihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Kysy lisätietoja
Tarja Hillman osaamispäällikkö 040 626 4214 tarja.hillman@rastorinst.fi
2200 € (+ alv 24%)

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Maksa joustavasti sinulle sopivissa erissä OP:n rahoituksella.

Koulutuksen kesto 4 kk
Koulutuspäivät 4 (etäyhteydellä)

Verkko
kevät 2022