UraLiekki-uravalmennus, Verkko

Onko sinulla haastava muutostilanne työurallasi ja kaipaisit yksilöllistä tukea tilanteesi selvittämiseksi? UraLiekki-uravalmennuksen tavoitteena on kirkastaa tavoitteesi ja potentiaalisi sekä edistää työllistymistäsi. Uraohjaus on suunnattu erityisesti työttömyysuhan alla oleville ja työttömille työnhakijoille.

Yksilöllisellä uravalmennuksella olet monta askelta lähempänä tavoitteitasi

UraLiekki-uravalmennus auttaa sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet vahvistamalla itsetuntemustasi ja lisäämällä urasuunnitteluvalmiuksiasi. Motivaatiotasi vahvistamalla edistät myös työllistymistäsi.

Henkilökohtainen uraohjaus käynnistyy alkukartoituksella, jossa luodaan tavoitteet omalle uraohjaukselle. Tapaat uravalmentajaasi kolme kertaa ja ohjaustapaamisten välillä teet tilanteeseesi räätälöityjä välitehtäviä, joiden kautta luot itsellesi konkreettisen suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi. 

UraLiekki-uravalmennus sopii alasta riippumatta myös kaikille niille, jotka kaipaavat henkilökohtaista ohjausta ja tukea työuransa selkeyttämiseksi. Uraohjauksen aikana sinulla on myös mahdollisuus tarkastella Rastor-instituutin koulutustarjontaa yhdessä uravalmentajasi kanssa löytääksesi sopivia tapoja kehittää omaa osaamistasi.

Kysy lisätietoja
Sari Tukia-Kärki osaamispäällikkö 050 401 4943 sari.tukia-karki@rastorinst.fi
Maija Tahkola osaamispäällikkö 050 560 6602 maija.tahkola@rastorinst.fi
575 € (+ alv 24%)
Koulutuksen kesto 0–3 kk
Koulutuspäivät 3 ohjauskeskustelua

Verkko
joustava aloitus