Avoimet työpaikat: 2 palvelukoordinaattoria, Espoo

Julkaistu 16.2.2022

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Oletko sinä etsimämme moniosaaja, joka inspiroituu asiakkaiden elämän suuntaa muuttavista oppimiskokemuksista ja uramahdollisuuksista?

Haluatko olla tärkeä lenkki asiakkaiden muutospolun viitoittamisessa? Mikäli nautit sekä sisäisestä että ulkoisesta asiakaspalvelusta, opiskelijaryhmien ja kouluttajien luotsaamisesta sekä hoidat käytännön asioita sujuvasti ja tarkasti, taidat olla etsimämme uusi palvelukoordinaattori!

Millaista osaajaa etsimme?

Myynti ja asiakaspalvelu -liiketoimintatiimin palvelukoordinaattorina olet asiakkaidemme ensisijainen yhteyshenkilö ja osaamispäälliköidemme tukena koulutusten käytännön järjestelyissä. Toimenkuvaasi kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta.
osaamispaallikko_rekry600x350.jpg

Palvelukoordinaattorina pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja tai uusien tietojärjestelmien käyttöä. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että pystyt omaksumaan ja luovit käyttämissämme koulutusjärjestelmissä sujuvasti.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin aito palveluasenne ja kiinnostus tehdä hyvää yhteistyötä kaikkien kanssa. Perehdytämme sinut kyllä koulutuksen ja koulutusjärjestelmien maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä itsensä kehittämisestä innostuneita asiakkaitamme. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernin työympäristön etätyömahdollisuuksineen. Työskentelytilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.

Tule mukaamme mahdollistamaan asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Lähetä hakemuksesi viimeistään ma 28.2. ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen. Käsittelemme hakemuksia ja sovimme haastatteluaikoja jo ennen viimeistä hakupäivää, joten kannattaa toimia ripeästi! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palvelukoordinaattorin paikkoja on avoinna kaksi, joten vinkkaa tästä mahdollisuudesta myös tuttavillesi.

HAE TEHTÄVÄÄN

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostitse liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistöltä numerosta 050 401 4438 tai paivi.lepisto@rastorinst.fi. Puhelimitse tavoitat Päivin pe 18.2.2022 klo 14.45–15.30, ma 21.2.2022 klo 16–17 tai ti 22.2.2022 klo 12–13.


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.


Jaa sivu