Poikkeuksellinen asiakaskokemus, tunnistettavan muutoksen aikaansaaminen ja suomalaisen työelämän kehittäminen. Me sytymme näistä, sytytkö sinäkin? Jos vastauksesi on kyllä, tule meille Kuopioon aluejohtajaksi! 

Aluejohtajana vastaat itsenäisesti Kuopion tiimin toiminnasta, liikevaihdon kasvusta ja asiakaskokemuksen kehittymisestä. Johdat vastuualuettasi asiakaskeskeisellä otteella ja esimerkilläsi. Hyvä yhteistyö Rastor-instituutin muiden yksiköiden kanssa auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, koska toimintamme on valtakunnallista. 

Avoin työpaikka, aluejohtaja Kuopioon.

Aluejohtajan työssä auttaa, jos jo nyt tunnet Kuopion talousaluetta ja sen yrityksiä sekä toimit aktiivisesti erilaisissa työelämän verkostoissa. Arvostamme kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja aktiivisesta asiakastyöstä. Esihenkilötyössäsi toimit valmentavan johtajuuden periaatteiden mukaan. Olet kannustava ja tiedät, miten saat ihmiset oivaltamaan asioita. Ymmärrät hyvän ilmapiirin merkityksen organisaation asettamien tavoitteiden saavuttamisessa.  

Motivoidut työsi tuloksista, olet innostunut ja innostava sekä utelias myös tarkistamaan näkemyksiäsi. Johtajana olet luotettava ja johdonmukainen. Annat viiden henkilön tiimillesi tilaa toimia asiantuntijoina ja mahdollistat heidän onnistumisensa työssään. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen, huolellisen perehdytyksen ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on Kuopiossa modernit työskentelytilat, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. 

Rastor-instituutin valtakunnallisesti tunnettu brändi tukee onnistumistasi tehtävässä. Ihmiset Rastor-instituutissa ovat omien osaamisalueidensa ammattilaisia – kaikki työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen. Meillä kuulut aina tiimiin, mutta annamme sinulle tilaa olla oma itsesi. Tervetuloa yhdeksi meistä! 

Hakuohjeet

Toivomme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 22.1.2023. 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Lisätietoja

Jos haluat lisätietoja tai tahdot keskustella tehtävästä tarkemmin ennen hakemuksesi jättämistä, olethan yhteydessä toimitusjohtaja Toni Berkowitsiin, toni.berkowits@rastorinst.fi, puh. 050 347 4734. Tonille voit soittaa 12.1.2023, 13.1.2023 ja 17.1.2023.

Lisätietoja hakuprosessista antaa mielellään Eilakaislan aluepäällikkö Pia Piispanen, puh. 040 7143 492, 030 6090 676, pia.piispanen@eilakaisla.fi.

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Rastor-instituutti 

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 160 työelämän asiantuntijaa.
 
Rastor-instituutin visio on olla Suomen halutuin valtakunnallisesti paikallinen työelämän uudistaja. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. 
Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu