Avoin työpaikka: Aluejohtaja, Turku ja Tampere

Julkaistu 30.9.2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Haemme energistä ja asiakaskeskeistä aluejohtajaa Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen vireille talousalueille.

Aluejohtajana vastaat itsenäisesti sekä Turun että Tampereen yksiköiden toiminnasta ja asiakaskokemuksesta. Johdat vastuualuettasi asiakaskeskeisellä esimerkilläsi. Hyvä yhteistyö Rastor-instituutin muiden yksiköiden kanssa auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Raportoit työssäsi suoraan toimitusjohtajalle.

yritysvalmennus-ryhma-3.jpg

Sinulle on eduksi mainittujen talousalueiden tuntemus ja työelämän verkostot. Arvostamme kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja aktiivisesta asiakastyöstä. Esihenkilötaidoissasi korostuu valmentava johtajuus ja ymmärrät hyvän ilmapiirin merkityksen yhtiön asettamien tavoitteiden saavuttamisessa.  

Motivoidut työsi tuloksista, olet innostunut ja utelias myös tarkistamaan näkemyksiäsi. Johtajana olet luotettava ja johdonmukainen. Annat tiimillesi tilaa toimia asiantuntijoina ja mahdollistat heidän onnistumisen työssään.

Tarjoamme sinulle

Tehtäväsi on vastuullista ja mielenkiintoista. Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä modernit työskentelytilat Turussa ja Tampereella. Tunnettu brändi tukee onnistumistasi tehtävässä. Henkilöstömme koostuu alansa ammattilaisista - kaikki työskentelevät yhdessä ja yhteisten tavoitteiden eteen.

Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin vahvistukseksi tiimiimme. Turussa ja Tampereella työskentelee tällä hetkellä yhteensä kahdeksan henkilöä.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 13.10.2021 mennessä EilaKaislan rekrytointikanavan kautta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Berkowits, toni.berkowits@rastorinst.fi, puh. 050 347 4734.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, heidi.martiala-welin@eilakaisla.fi, puh. 046 8522 010