Avoin työpaikka: Ammatillinen erityisopettaja, Rastor-instituutti

Julkaistu 15.10.2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Oletko hakemamme ammatillinen erityisopettaja, ja tuot koulutuksiimme ammattimaista ohjausta, tukea sekä henkilökohtaistamista? Sytytkö erityisen tuen palveluiden ja toiminnan kehittämisestä? Tule kasvattamaan kanssamme tulevaisuuden työelämän menestyjiä!

Työssäsi pääset osallistumaan erityisen tuen päätöksien laadintaan sekä opiskeluhuoltoryhmän ja monialaisen asiantuntijaryhmän jäseneksi. Voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme (Espoo, Turku, Kuopio, Tampere, Oulu) ja työtehtävien salliessa myös etätyöskentely on mahdollista.

ammatillinen_erityisopettaja_rekry600x350.jpg

Millaista osaajaa tarvitsemme?

Arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta perustutkinnon parissa työskentelystä sekä liiketoiminnan perustutkinnon vahvaa sisällönhallintaa. Olet ehkä jo toiminut erityisopettajana ja hallitset monipuolisia opetusmenetelmiä siinä määrin, että sinulla on palo kehittää toimintaamme. Olet sulava verkostoituja ja TVT-pedagogiikan mukainen toimintakulttuuri on sinulle tuttua. Yrityksemme arvot ”ketteryys, rohkeus, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” istuvat hyvin omaan arvomaailmaasi. Lisäksi sinulla tulee olla:

 • ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus ja vähintään 60 opintopisteen (35ov) laajuiset ammatillisen koulutuksen erityisopettajan opinnot tai
 • yliopistojen tutkinnoista annetun asetuksen (794/2004, 19 §) mukaiset erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. (Asetus 986/1998, muutosasetus 865/2005, muutosasetus 1168/2010, 16 §). 
   

Millaisia tehtäviä työhön kuuluu?

 • ohjaus ja tarvittaessa opettaminen (tukiopetus)
  • HOKS-ohjaus
 • perustutkinnon YTO-aineiden henkilökohtaistaminen
 • opiskelija- ja huoltajatapaamiset
 • työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen
 • opiskeluhuoltoryhmän jäsen, monialaisen asiantuntijaryhmän jäsen
 • erityisen tuen päätöksien laadintaan osallistuminen
 • kehitystyö: erityisen tuen palveluiden ja toiminnan kehittäminen 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 5.11.2021 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄN 
​​​​​​​Tehtävä on osa-aikainen (noin 3 pvä/vko) ja voimassa vuoden 2023 loppuun asti. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistö puhelimitse ke 20.10. klo 15-17 ja ma 25.10.2021 klo 11-12, puh. 050 401 4438 tai sähköpostitse: paivi.lepisto@rastorinst.fi

Oppisopimuspäällikkö, erityisen tuen palvelut, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Marjo Selkinen puhelimitse to 21.10. klo 11-12 ja ti 26.10. klo 15.30-17.30, puh. 040 547 4731 tai sähköpostitse marjo.selkinen@rastorinst.fi

Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. 

Jaa sivu