Avoin työpaikka: johtaja, kasvu & kehitys

Julkaistu 14.6.2021

HAKU JOHTAJAN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

muutosturva.jpg

Hae tehtävään

Tehtävän sisältö

Tehtävässä vastaat osaamisen kehittämiseen ja työllistämiseen liittyvien palveluidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Palveluiden monimuotoistaminen, digitalisaation hyödyntäminen palvelukehityksessä sekä täysin uudet palveluinnovaatiot kuuluvat tehtäviisi. Vastaat myös innovaatioiden käytäntöön viennistä toimitusjohtajan, johtoryhmän ja koko henkilöstön tukemana. Toimimme verkostoituneessa toimintaympäristössä, joten on kriittisen tärkeää kartoittaa ja tunnistaa kilpailuetua vahvistavat verkostoitumismahdollisuudet sekä tätä kautta tuotettavat uudet palvelut. Vastaat tarjoomapäälliköiden ja palvelukehitystiimin työn johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Varsinainen työpaikkasi sijaitsee Espoossa. 

Toivomme sinulta

Sinulla on kokemusta itsenäisestä johtamistyöstä sekä liiketoimintavastuusta asiantuntijaorganisaatiossa.  Hyödynnät erilaisia tutkimusmenetelmiä ja ulkopuolisia asiantuntijatahoja markkina- ja asiakastiedon keräämiseksi, kykenet tuottamaan näiden pohjalta palvelukehitykseen ja -innovaatioihin liittyviä analyysejä sekä esittämään vakuuttavasti strategiaamme pohjautuvia kehityssuunnitelmia johtoryhmä- ja hallitustasolla. Asiakaskeskeisyys on kaiken toimintasi keskiössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista näkemystä suomalaisen työelämän tilanteesta, tarpeista sekä muutostekijöistä. Olet utelias ja seuraat kiinnostuneena työelämän muutostrendejä sekä eri kohderyhmien asiakas- ja ostokäyttäytymistä. Koulutuksen ja kokemuksen kautta tiedät, millaisia vaikutuksia työelämän murroksella on suomalaiseen työelämään. Johtamistyylisi on ihmisläheinen ja ymmärrät yhteistyön merkityksen tulosten aikaansaamiseksi.

Tehtävässä yhdistyvät analyyttinen asiakaskeskeinen asiantuntijuus ja ihmisten johtamistaidot. Viet tarmokkaasti palvelukehityshankkeet loppuun asti, olet idearikas ja rohkea uudistaja. Henkilönä olet yhteistyö- ja päätöksentekokykyinen sekä hyvällä tavalla jämäkkä.

Tarjoamme sinulle

Tehtäväsi on vastuullista ja mielenkiintoista. Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut. Tunnettu brändi tukee onnistumistasi tehtävässä. Johtoryhmämme koostuu alansa ammattilaisista ja yhteisten tavoitteiden eteen työskentelevistä ihmisistä. 

Hakuohjeet

Lähetä meille CV:si sekä hakukirjeesi 4.8. mennessä sivustolla olevan hakulinkin kautta. Teemme haussa yhteistyötä Mercuri Urvalin kanssa. 


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Berkowits, toni.berkowits@rastorinst.fi, p. 050 347 4734.
 

Hae tehtävään

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst. 

Jaa sivu