Avoin työpaikka: Kaksi asiakkuuspäällikköä Ouluun

Julkaistu 26.7.2021

HAKU ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖN PAIKKOIHIN ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

rastor-instituutti-yritysvalmennus.png
Etsimme kahta asiakkuuspäällikköä Ouluun.

Tehtävän sisältö

Asiakkuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti koulutus- ja valmennusratkaisuidemme asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä Pohjois-Suomessa osana viisihenkistä asiakkuuspäällikkötiimiä. Kartoitat asiakkaiden osaamistarpeita ja samalla olet kiinnostunut siitä, mitä Pohjois-Suomen yrityskentässä tapahtuu ja miten Rastor-instituutin palvelu- ja koulutuskokonaisuuksilla voidaan vastata näihin kehittymishaasteisiin. Arkesi koostuu asiakkaan tarpeeseen kohdennettujen valmennus- ja koulutusratkaisujen suunnittelusta ja myymisestä sekä käytännön toteutuksen järjestelyistä yhdessä kollegoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme kanssa.  Lisäksi olet tärkeässä roolissa tukemassa ihmisiä oman urapolun suunnittelussa. Moni koulutuskokonaisuuksista on meillä valmiina, mutta aktiivisuudellasi pääset luomaan myös paljon uutta.

Mitä odotamme sinulta?

Työssäsi menestyt, jos sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja osaamista asiakashankinnasta, asiakkuuksien johtamisesta sekä ratkaisumyynnistä nimenomaan B2B-sektorilla. Lisäksi arvostamme tuntemusta ELY-hankkeista. Sinulla on hyvät priorisointi- ja yhteistyötaidot. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti auttavat sinua eteenpäin työssäsi. Viestit sujuvasti ja vakuuttavasti sidosryhmiesi kanssa. Työssäsi alkuun pääsemistä helpottavat valmiit verkostot Pohjois-Suomessa, erityisesti Oulun talousalueella. Vaikka toimistomme Technopoliksella sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, päästäksesi sujuvasti liikkumaan asiakkaidesi luo edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Miksi valitsisit meidät?

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ja monipuolisen roolin, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Teemme työtämme modernissa työyhteisössä, ja jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat meillä avainasemassa.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joista esimerkkeinä muun muassa kilpailukykyinen palkkaus sekä laaja työterveyshuolto.

Hakuohjeet

Jos tunnet olevasi etsimämme asiakkuuspäällikkö, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.8. mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja voit tiedustella myyntijohtaja Mauri Haloselta puhelimitse p. 040 566 9644 arkisin välillä 26.7.-6.8.2021 klo 10.00–12.00 tai sähköpostitse mauri.halonen@rastorinst.fi.

Hae tehtävään


Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu