Avoin työpaikka: kaksi osaamispäällikköä Espooseen

Julkaistu 10.6.2021

HAKU OSAAMISPÄÄLLIKÖIDEN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

aikuisopiskelu-nina-olavi.jpg

Hae tehtävään

Osaamispäällikkönä pidät koulutustoteutusten langat käsissäsi jämäkällä otteella sekä kehität vastuualueesi ohjausprosesseja ja koulutuksia asiakaslähtöisesti. Ohjaat opiskelijoitamme heidän oppimispolullaan koulutuksen eri vaiheissa ja suunnittelet keskustellen heille yksilölliset kehittymissuunnitelmat. Työsi merkityksellisyys syntyy asiakkaiden kohtaamisista, ja aikuisopiskelijoidemme vaikuttavat kasvutarinat sekä koulutusten vastuullinen hoitaminen innoittavat sinut hyviin tuloksiin.

Hakemillamme osaamispäälliköillä tulee olla pedagoginen pätevyys tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opintoja suoritettuna. Tämän lisäksi toisella osaamispäälliköllä tulee olla erityisopettajan pätevyys.

Toivomme sinulta kokemusta liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) ohjaustyöstä sekä kiinnostusta liiketoiminnan perustutkinnon sisältämiin teemoihin. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä tunnistaa myynnilliset mahdollisuudet asiakastyössä. Toivomme, että asiakaslähtöinen kehittäminen ja uusien digitaalisten oppimisratkaisujen luominen saavat sinut innostumaan. Pystyt myös esiintymään luontevasti isonkin opiskelijaryhmän edessä. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisten ihminen, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä kysymyksineen, haasteineen ja onnistumisineen. Tukena työssä onnistumisellesi ovat ammattitaitoiset tiimikollegat. Yhteistyössä arvostamme kehittävää työotetta.

Kumpikin osaamispäällikön tehtävistä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti ja alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, etätyömahdollisuuden, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa. Odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin! 

Hakuohjeet

Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus! Odotamme hakemustasi saapuvaksi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 28.6. Tuo hakemuksessasi tarkemmin esiin kumpaa paikkaa olet hakemassa (osaamispäällikkö / osaamispäällikkö erityisopettajan pätevyydellä).  

Lisätietoja

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävistä puhelimitse:

  • Liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistö, p. 050 401 4438, 16.6. klo 15-16 tai 22.6. klo 12-13    
  • Tarjoomapäällikkö Pirjo Nurmi, p. 050 579 1002, maanantaina 14.6. klo 10–11 tai 23.6. klo 10-11 

Hae tehtävään

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst. 

Jaa sivu