Avoin työpaikka: kaksi palvelukoordinaattoria Espooseen

Julkaistu 1.3.2021

HAKU PALVELUKOORDINAATTORIN PAIKKOIHIN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

Aikuisopiskelu-carita-maiju-tom.jpg

Hae tehtävään

Toinen tehtävistä sijoittuu myynti- ja asiakaspalvelukoulutusten projektien pariin. Tehtävässä työskentelet tiimin tukitehtävissä liiketoiminnan perustutkintoryhmien (merkonomi) sekä liiketoiminnan ammattitutkinto – myynnin ryhmien kanssa.

Toinen tehtävistä puolestaan sijoittuu ensisijaisesti kiinteistönvälityksen ja isännöinnin koulutusten tukitoimien pariin. Tilanteen niin vaatiessa lisäapua saatetaan tarvita myös tuotekehityksen ja palvelumuotoilun koulutuksissa. 

Mainitse hakemuksessasi kumpaan tehtävään olet hakemassa.

Palvelukoordinaattorina pidät monia lankoja samanaikaisesti käsissäsi, jonka vuoksi arvostamme proaktiivisuutta, tarkkuutta sekä järjestelmällisyyttä. Olet asiakkaidemme ensisijainen yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Lisäksi toimit tiimisi selkärankana erilaisissa tukitoimissa. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että luovit käyttämissämme järjestelmissä sutjakkaasti. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja innostut digitaalisista oppimisratkaisuista.

Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja raportointi
  • yhteydenpito asiakkaidemme kanssa

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssäsi. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoitamme uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaitamme. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Lisätietoja

 

Myynti- ja asiakaspalvelukoulutukset

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse liiketoimintapäällikkö Päivi Lepistöltä keskiviikkona 3.3. klo 12–13 tai perjantaina 5.3. klo 13–14 numerosta 050 401 4438. Voit tiedustella lisätietoja myös sähköpostin välityksellä paivi.lepisto@rastorinst.fi 3.3. mennessä.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 5.3.2021.

Kiinteistönvälitys- ja palvelukoulutukset

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitieltä keskiviikkona 3.3. klo 12-13 numerosta 040 669 4148. Voit tiedustella lisätietoja myös sähköpostin välityksellä tuomo.talvitie@rastorinst.fi 3.3.mennessä.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 5.3.2021.

Haku alkaa 28. helmikuuta 2021 ja päättyy 5. maaliskuuta 2021.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Hae tehtävään

Jaa sivu