Kiinnostaako toimistotyö osaamisen kehittämisen maailmassa? Haluatko tehdä töitä kivassa tiimissä? Oletko kuten me – tartut hommiin, olet tarkka ja mukava työkaveri? Tunnetko arkistointia ja dokumentaatiota, ehkä opintohallintoakin? Jos vastaat kyllä, tule opintosihteeriksi Rastor-instituutin tutkinto- ja oppisopimuspalvelut -tiimiin!  

rastor-instituutti-avoimet-tyopaikat.jpg

Hae tehtävään

Opintosihteerinä keskityt dokumenttien ja opintoasiakirjojen arkistointiin sekä opiskelijarekistereiden ylläpitoon. Teet opintohallinnon taustatöitä esimerkiksi oppisopimuksiin, opiskelutodistuksiin ja opintotukiin liittyen. Opiskeluun liittyvien asiakirjojen käsittely on osa asiakaspalvelutyötäsi. Työssäsi neuvot opiskelijoita todistusjäljennösten tilaamisen käytännöissä ja autat sisäisiä asiakkaita arkistoinnin ja dokumentaation eri vaiheissa.  

Rastor-instituutti kehittää jatkuvasti asiakirja- ja sopimusdokumentaatiota, ja tässä kehitystyössä sinulla on mahdollisuus tuoda esiin näkemyksiäsi ja ideoida uusia käytäntöjä. Lisäksi pääset tekemään erilaisia tiimin sisäisiä toimistotehtäviä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.  

Työskentelet neljän hengen tiimissä, jonka jäsenet pelaavat yhteen ja tukevat toisiaan. Työ on silti itsenäistä, joten opintosihteerin työssä on tärkeää tarttua tekemisiin ja selvittää asioita tarvittaessa omatoimisesti. Toivomme, että perusrutiinit ovat sinusta kivoja, mutta samalla olet myös innostunut oppimaan uutta.  

Työssäsi käsittelet tietoja, joilla on iso merkitys koko organisaation kannalta. Tämän vuoksi työ edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta. On tärkeää, että pystyt hahmottamaan tietoa eri lähteistä ja olet hyvä omaksumaan kirjoitettua tekstiä. Näin koko tiimi onnistuu ja voimme yhdessä tuntea ylpeyttä hyvästä laadusta.   

Odotamme sinulta kokemusta soveltuvista toimistotehtävistä, arvostamme erityisesti arkistointiin ja dokumentaatioon liittyvää osaamista. Toivomme, että olet hyvä käyttämään MS Officea ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Työssäsi käytät useita järjestelmiä, joten toivomme intoa oppia uusia ohjelmia. Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokenut tekijä – pääasia on can do -asenne. Tarvittava osaaminen voi olla hankittu työkokemuksen tai koulutuksen kautta, täsmäosaamisen tehtävään saat huolellisen perehdytyksemme kautta.  

Työskentelet arkisin toimistoaikaan Rastor-instituutissa Espoon Tapiolassa. Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja osaavan organisaation, jossa jokainen haluaa sinun viihtyvän ja onnistuvan työssäsi.  

Jos työ kuulostaa omalta ja haluat mukavaan tutkinto- ja oppisopimuspalvelut -tiimiin, laita hakemus tulemaan viimeistään 18.1.2023, joka on haun päättymispäivä. Toivomme, että pääset aloittamaan tammikuun 2023 loppupuolella. Määräaikainen työsopimus tehdään toukokuun 2023 loppuun saakka, mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin. Työ on osa-aikainen, kolme päivää viikossa, jatkossa työpäiviä on mahdollisesti enemmänkin. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 

Jos sinulla on kysymyksiä, Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin auttaa mielellään. Hänet tavoittaa puh. 046 8522 010, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Voit myös soittaa Rastor-instituutin opintohallintopäällikkö Tom Björklundille to 5.1.2023 klo 10-11, ma 9.1.2023 klo 12-13 tai pe 13.1.2023 klo 13-14. Tom on tulevan opintosihteerin esihenkilö ja vastaa mielellään lisäkysymyksiin. Hänet tavoitat numerosta 0400 821 922. 

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja opintosihteeri aloittaa meillä heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme hakemustasi, on kiva kuulla sinusta!  

Hae tehtävään

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.