Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Espooseen

Julkaistu 29.6.2021

HAKU OSAAMISPÄÄLLIKÖN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT ja valinta tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

aikuisopiskelu-janne-elina-outi3.jpg

Hae tehtävään

Tehtävän sisältö

Palvelut ja tekniikka -tiimin osaamispäällikkönä vastaat tuote- ja palvelukehitys sekä kiinteistönvälitys- ja isännöintialan koulutuksista. Loistat koulutustemme kehittäjänä ja sisältövastaavana niin kouluttajan kuin ohjaajankin roolissa. Kehität koulutuksia asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti. Työsi merkityksellisyys syntyy asiakkaiden kohtaamisista, ja aikuisopiskelijoidemme vaikuttavat kasvutarinat sekä koulutusten vastuullinen hoitaminen innoittavat sinut hyviin tuloksiin.

Toivomme sinulta

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kasvatustieteiden maisteri, tradenomi, insinööri tai vastavalmistunut diplomi-insinööri. Olet liiketoimintaorientoitunut ja motivoidut tuloksista. Astut luontevasti myös isomman opiskelijaryhmän eteen ja käytät vaivatta erilaisia järjestelmiä.  

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kiinteistönvälitys- tai isännöintialasta, ja jos ketterät projektit ja asiakaslähtöisyys ovat sinulle toimintatapoina tuttuja. Toivomme, että tunnet näyttötutkintojärjestelmän hyvin. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta digitaalisten oppimisratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä.

Miksi tulisit meille töihin?

Viihdyt meillä, mikäli innostut aikuisopiskelijoiden oppimiselämyksistä, nautit asiakastyöstä ja sytyt saadessasi suunnitella ja luoda koulutuskokonaisuuksia. Saat työllesi tiimisi vahvan tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa. Odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin!   

Hakuohjeet

Työ on kokoaikaista ja alkaa mahdollisimman pian. Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus! Odotamme hakemustasi saapuvaksi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään perjantaina 20.8.2021

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie tiistaina 6.7. klo 9–11 tai torstaina 5.8. klo 13–15. Tuomon tavoitat numerosta 040 669 4148.
 

Hae tehtävään

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.