Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Kuopioon

Julkaistu 1.6.2021

HAKU OSAAMISPÄÄLLIKÖN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Kuopio.

Hae tehtävään

Osaamispäällikkönä Kuopion toimipisteessä vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja pidät huolen projektien kustannustehokkaasta toteutuksesta. Olet avainasemassa asiakas- ja opiskelijahankinnassa.

Työssä pääset syventymään opiskelijaprosessiin kokonaisvaltaisesti aina hakemusten käsittelystä henkilökohtaistamiseen ja opiskelijan ohjaukseen. Olet vastuussa myös opintojen edistymisestä sekä tarvittaessa oppisopimusten hankkimisesta ja yhteydenpidosta oppisopimustoimistoihin. Pidät myös huolen tutkintojen arviointikeskusteluista sekä asiakasprojektien onnistumisen arvioinnista.

Mitä toivomme sinulta?

Osaamispäälliköltämme toivomme aktiivista, itsenäistä ja rohkeaa otetta työhönsä. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Lisäksi sinun tulee hallita kokonaisuudet, jotta kykenet olemaan kustannustehokas ja ratkaisukeskeinen työssäsi. Monen pallon pitäminen ilmassa samaan aikaan on arvostettava taito!

Toivomme, että sinulta löytyy pelisilmää ja kykyä tarttua rohkeasti lisämyyntimahdollisuuksiin tilanteen niin salliessa. Haluamme, että myynnillinen ote on vahvasti läsnä työssäsi.

Lisäksi toivomme, että olet joustava ja yhteistyökykyinen sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen. Et myöskään kauhistu uusien menetelmien tai tapojen äärellä, vaan tartut niihin rohkeasti!

Miksi tulisit meille töihin?

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Osaamispäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä saat Kuopion aluejohtajalta Sari Hintikka-Varikselta sari.hintikka-varis@rastorinst.fi, puh. +358 45 635 6804. Viimeinen hakupäivä on 24.6.2021. Haastattelut pidämme viikoilla 26 ja 27. 

Hae tehtävään

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.