Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Kuopioon

Julkaistu 25.2.2021

Haluatko päästä vaikuttamaan opiskelijoiden oppimiskokemukseen sekä kasvuprosessiin, ja samalla todistaa onnistumisen ja oppimisen iloa eturivin paikoilta? Entä sytytkö myynnillisistä haasteita ja tartut niihin rohkeasti? Jos vastasit kyllä, niin haluamme kuulla sinusta lisää!

Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Kuopio.

Hae tehtävään

Osaamispäällikkönä Kuopion toimipisteessä vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja pidät huolen projektien kustannustehokkaasta toteutuksesta. Olet avainasemassa asiakas- ja opiskelijahankinnassa.

Työssä pääset syventymään opiskelijaprosessiin kokonaisvaltaisesti aina hakemusten käsittelystä henkilökohtaistamiseen ja opiskelijan ohjaukseen. Olet vastuussa myös opintojen edistymisestä sekä tarvittaessa oppisopimusten hankkimisesta ja yhteydenpidosta oppisopimustoimistoihin. Pidät myös huolen tutkintojen arviointikeskusteluista sekä asiakasprojektien onnistumisen arvioinnista.

Mitä toivomme sinulta?

Osaamispäälliköltämme toivomme aktiivista, itsenäistä ja rohkeaa otetta työhönsä. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Lisäksi sinun tulee hallita kokonaisuudet, jotta kykenet olemaan kustannustehokas ja ratkaisukeskeinen työssäsi. Monen pallon pitäminen ilmassa samaan aikaan on arvostettava taito!

Toivomme, että sinulta löytyy pelisilmää ja kykyä tarttua rohkeasti lisämyyntimahdollisuuksiin tilanteen niin salliessa. Haluamme, että myynnillinen ote on vahvasti läsnä työssäsi.

Lisäksi toivomme, että olet joustava ja yhteistyökykyinen sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen. Et myöskään kauhistu uusien menetelmien tai tapojen äärellä, vaan tartut niihin rohkeasti!

Miksi tulisit meille töihin?

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Osaamispäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä saat 26.02.2021 klo 13.00 - 15.00 palvelukehitysjohtaja Marjo Silvolta marjo.silvo@rastorinst.fi, puh. +358 40 550 8306.

Haku alkaa 24. helmikuuta 2021 ja päättyy 7. maaliskuuta 2021.

Hae tehtävään

Jaa sivu