Avoin työpaikka: osaamispäällikkö Ouluun

Julkaistu 21.4.2021

HAKU OSAAMISPÄÄLLIKÖN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

verkkokoulutus.jpg

Etsimme osaamispäällikköä Oulun toimipisteeseemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Toimenkuvasi rakentuu eri koulutusohjelmien suunnittelu-, ohjaus- ja asiakasrajapintatyöskentelystä. Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja toteutuksesta kustannustehokkaasti sekä yhteydenpidosta kouluttajiin ja asiakkaisiin. Työssä pääset syventymään opiskelijaprosessiin kokonaisvaltaisesti aina hakemusten käsittelystä henkilökohtaistamiseen ja opiskelijan ohjaukseen. Olet vastuussa myös opintojen edistymisestä, tutkintojen arvioinnista sekä asiakasrahoitteisesta lisämyynnistä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää näkemystä ja kokemusta organisaatioiden ja osaamisen kehittämisestä yhteistyössä ammattilaisten kanssa sekä osaamista niin ryhmien kuin yksilöiden ohjauksesta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, järjestelmällisyyttä sekä proaktiivista ja tuloksekasta otetta työhön. Arvostamme pedagogista pätevyyttä ja kokemusta kouluttajana toimimisesta. Toivomme, että tunnet näyttötutkintojärjestelmän hyvin, sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaisuus alkaa elokuun alussa. Vuorotteluvapaan kesto on 18.10.2021-15.4.2022.

Tarjoamme innostavia ja haastavia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Hakemukset

Lisätietoja voit kysyä aluejohtaja Aulikki Ohtamaa-Panulta, aulikki.ohtamaa-panu@rastorinst.fi, 040 551 3427.

Hakemukset tulee jättää 07.05.2021 mennessä osoitteeseen aulikki.ohtamaa-panu@rastorinst.fi.
 

Jaa sivu