Avoin työpaikka: Osaamispäällikkö, taloushallinnon koulutukset, Espoo

Julkaistu 26.10.2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon osaaja ja kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista koulutusalalla? Syntyykö työsi merkityksellisyys asiakkaiden kohtaamisista ja innoittavatko vaikuttavat kasvutarinat sinut hyviin tuloksiin? Etsimme asiantuntevaan joukkoomme osaamispäällikköä suunnittelemaan, toteuttamaan, hallinnoimaan sekä kehittämään talouden koulutuksiamme asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti.

osaamispaallikko_rekry600x350.jpg

Millaista osaajaa tarvitsemme?

Toimit aikuisopiskelijoiden kanssa, joiden opintokokonaisuuteen kuuluvat talouden syventävät teemat. Talousosaamistasi olet kerryttänyt alan työtehtävissä ja mahdollisesti koulutuksen kautta. Asiakaslähtöinen työskentely on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Vastaat koko opiskelijaprosessista hakemuskäsittelyn ja ohjauksen kautta opintojen edistymisen seurantaan.

Olet liiketoimintaorientoitunut ja motivoidut tuloksista sekä vastuullasi olevien koulutuskokonaisuuksien myynnin varmistamisesta yksilöasiakkaille. Sinulle on eduksi osaaminen myös ammatillisista tutkinnoista ja / tai pedagoginen pätevyys. Koulutustoimialalla työskenteleminen on suunnitelmallista ja jämptiä. Viihdyt meillä, mikäli projektimainen työskentely on vahvuutesi ja olet toimintatyyliltäsi itsenäinen, joustava ja energinen. 

Millaista meillä on työskennellä?

Saat työllesi liiketoimintayksikkösi ja talouden koulutuksista vastaavan tiimin tuen. Kollegasi ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia alan ammattilaisia. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit työtavat etätyöskentelymahdollisuuksineen. Toimistotilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Tee työurallesi tunnistettava muutos ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen su 7.11.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

HAE TEHTÄVÄÄN

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Voit kysyä lisätietoja puhelimitse liiketoimintapäällikkö Laura Marjamolta pe 29.10. klo 13-15 ja ke 3.11. klo 14-16. Lauran tavoitat numerosta 043 825 0573.


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

 Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu