Avoin työpaikka: Palvelukoordinaattori, Espoo

Julkaistu 22.9.2020

Etsimme Espoon-toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uutta palvelukoordinaattoria. Nautitko asiakaspalvelusta ja hoidat käytännön asiat sujuvasti ja tarkasti? Taidat olla etsimämme uusi kollega!

Avoin työpaikka: asiakkuuspäällikkö.

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaidemme ensisijainen yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä.

Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta.

Yhtenä palvelukoordinaattoreistamme luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että luovit käyttämissämme järjestelmissä sutjakkaasti.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoitamme uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaitamme. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. 

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostilla asiakkuuspäällikkö Hanna Jokiluhdalta perjantaina 25.9. klo 10–12 tai keskiviikkona 30.9. klo 10–12. Hannan tavoitat hanna.jokiluhta@rastorinst.fi tai numerosta 040 531 6937.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@rastorinst.fi viimeistään 4.10.2020.

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme some-kanavissamme @Rastorinst.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

Jaa sivu