Avoin työpaikka: palvelukoordinaattori Kuopioon

Julkaistu 10.6.2021

HAKU PALVELUKOORDINAATTORIN PAIKKAAN ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille hakijoille!

aikuisopiskelu-nina-olavi.jpg

Tehtävän sisältö

Tehtävässä vastaat koulutusryhmien kokonaiskoordinoinnista. Teet muun muassa tilavarauksia ja aikataulutuksia sekä koulutusmateriaalien valmisteluja. Huolehdit yhteydenpidosta osallistujiin ja kouluttajiin aina alkuvalmisteluista palautekyselyhin. Hallitset verkko-oppimisympäristöä sekä opiskelijatietojärjestelmää. Lisäksi pidät huolen ostolaskujen tarkistamisesta ja tiliöinnistä sekä muista tarvittavista tukitoimista.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, asiakaspalveluhenkistä asennetta ja projekti- ja ajanhallinnan taitoja. Haluat oppia uutta, viihdyt monipuolisessa työroolissa ja toimit luontevasti vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja sinulla on sujuvat IT-taidot sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielitaito. Työotteesi on tarkka ja huolellinen, etkä pelkää kiirettäkään. Sinulla on positiivinen asenne työtäsi kohtaan ja saat opiskelijat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Kehität mielelläsi sekä itseäsi että omaa työtäsi ja pidät siitä, että työpäiväsi sisältää sekä vaativampia tehtäviä että rutiiniluontoisempaa työtä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työllesi ja monipuolisen työn osana mukavaa tiimiä, jossa jokainen kantaa vastuun omasta työstään auttaen myös muita tilanteen mukaan. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Nea Pynnönen, puh. 050 3237 704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Jos tunnet olevasi asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja oma-aloitteinen palvelukoordinaattori, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2021   mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa sivu