Avoin työpaikka: palvelukoordinaattori Ouluun

Julkaistu 16.11.2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Etsimme Oulun toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uutta palvelukoordinaattoria. Nautitko asiakaspalvelusta ja hoidat käytännön asiat sujuvasti ja tarkasti? Taidat olla etsimämme uusi palvelukoordinaattori!

aikuisopiskelu-nina-olavi.jpg

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaiden ensisijainen yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta
  • monipuolinen työskentely eri järjestelmien parissa.

Yhtenä Rastor-instituutin palvelukoordinaattoreista luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoita uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaita. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Oulussa.

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / marjut.malila@eilakaisla.fi 18.11. klo 9 - 10 ja 23.11. klo 15 - 16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Jaa sivu