Avoin työpaikka: Rekrytointikonsultti, Espoo

Julkaistu 25.6.2020

Etsimme joukkoomme Espooseen rekrytoivista koulutuksista innostunutta rekrytointikonsulttia.  
Rekrytointikonsulttina autat asiakasyrityksiämme ja rekrytoiviin koulutuksiin osallistuvia asiakkaitamme kohtaamaan toisensa.

Tuet asiakasyrityksiämme rekrytointi- ja täydennyskoulutustarpeissa kartoittamalla ja tarjoamalla kunkin yrityksen yksilölliseen tilanteeseen sopivia ratkaisuja. Rekrytoiviin koulutuksiin osallistuville mahdollistat uuden työuran etsimällä heille osaamiseen ja tavoitteisiin sopivia työpaikkoja. 

Avoin työpaikka rekrytointikonsultti.

Olet etsimämme rekrytointikonsultti, jos myynnillinen rooli houkuttelee ja sinulla on kokemusta projektiluontoisesta työstä. Olet valmis sitoutumaan organisaatiomme tavoitteisiin ja hehkut positiivista ja kehityshakuista asennetta. 

Haluamme sinun onnistuvan tiimimme jäsenenä ja työssäsi, joten odotamme aiempaa kokemusta myyntiin tai rekrytointiin liittyvistä tehtävistä. Toivomme myös sujuvia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää ihmistuntemusta, joita hyödynnät tunnistaaksesi kouluttautujien sopivuuden yhteistyöyrityksiin. Arvostamme priorisointikykyä, sinnikkyyttä sekä ihmisläheistä toimintatapaa.

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta. 

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään perjantaina 7.8.2020 osoitteeseen rekrytointi@rastorinst.fi. Merkitse viestiisi otsikoksi ”Rekrytointikonsultti”.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä ma 29.6. klo 14-16 tai ma 3.8. klo 14-16 puhelimitse rekrytointikonsultti Marjo Heijarilta 050 562 4250 ja myyntijohtaja Marko Sarénilta 040 568 5084.
 

Jaa sivu