Avoin työpaikka: Sovellusasiantuntija, Espoo

Julkaistu 7.10.2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT ja valinnat tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja toivotamme onnea työnhakuun!

Tule ammattitaitoiseen ICT-tiimiimme mahdollistamaan asiakkaillemme laadukkaat oppimiskokemukset ja turvaamaan oman henkilöstömme työn sujuvuus järjestelmäympäristön toimintavarmuudella! Kanssamme pääset vaikuttamaan Rastor-instituutin toiminnan kehittämiseen ja tekemään työtä, jolla on aidosti merkitystä suomalaisten työelämässä. 

Tiimissämme on hyvä yhteishenki, joka syntyy avoimesta keskustelukulttuurista ja erilaisuuden arvostamisesta. Koko työyhteisöämme ohjaavat arvomme: ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi. Suhtaudumme erittäin myönteisesti oman osaamisen kehittämiseen. Sinun ei tarvitse heti osata kaikkea, tiimi on aina tukenasi ja meillä työskennellessäsi sinulla on oivallinen mahdollisuus uuden oppimiseen ja asiantuntijuutesi kasvattamiseen. 

sovellusasiantuntija_rekry_600x350.jpg

Millaiseen tehtävään haluamme sinut?

Tehtävässäsi kehität ohjelmistoratkaisujen toimintaa ja selvität niihin liittyviä ongelmatilanteita. Pystyt myös määrittelemään ja luomaan uusia toimintatapoja. Varmistat järjestelmäympäristön laadukkaan toiminnan ja osallistut sen kehitystyöhön. Tavoitteenamme on ennakoitavuus ja nopea reagointikyky sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden tarpeisiin, joten panostamme tulevaisuudessa tiedolla johtamiseen. Kehitysprojekteissa pääset tutustumaan kaikkiin liiketoiminnan osa-alueisiin ja eri liiketoiminnoissa työskenteleviin kollegoihisi. 

Näillä tiedoilla ja taidoilla pääset pitkälle

•    Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemus.
•    Kokemuksesi on kertynyt ICT-järjestelmien ja tietokantojen suunnittelusta, kehittämisestä sekä ylläpidosta.
•    Ymmärrät ICT-arkkitehtuureja sekä osaat hyödyntää niitä palveluiden kehittämisen ja ylläpidon tukena.
•    Olet ratkaisukeskeinen ja rohkea eteen tulevissa haasteissa.
•    Sinulla on aito kiinnostus tiedon laatuun ja yhteensopivuuteen.
•    Pidät projektityöskentelystä.
•    Sinulla on kokemusta Microsoft-ympäristöistä (MSSQL) ja integraatioiden hallinnasta.

Mikäli uskot, että projektityöskentelytaitosi, oppimishalukkuutesi, yhteistyökykysi ja persoonasi solahtaa ketterästi tiimiimme ja työyhteisöömme, laita hakemus tulemaan!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 29.10.2021 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄN

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa to 14.10. klo 12.30–15 ja ma 25.10. klo 12–14 ICT-johtaja Timo Soikkeli, timo.soikkeli@rastorinst.fi, puh. 040 562 7345. 

Mikäli haluat tietää, millaisessa tiimissä tulet työskentelemään, sovellusarkkitehti Hannu Luode juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat puhelimitse numerosta 040 764 9860. 

Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu