Julkaistu 15.2.2024

Sytytkö johtamisen ja esihenkilötyön koulutuksista? Innostutko asiakaslähtöisyydestä, oppimisesta ja osaamisesta? Oletko ratkaisukeskeinen ja uteliaasti tulevaisuuteen katsova kehittäjä? Jos vastasit kyllä, kerro meille lisää!

Rekry! Haussa tarjoomapäällikkö.

Haemme tarjoomapäällikköä luotsaamaan johtamisen ja esihenkilötyön koulutusten kehittämistä. Tuleva tarjoomapäällikkömme toimii koulutuspalveluiden maailmassa asiakkaan parhaaksi ja kääntää ideat käytännön tekemisiksi. Jos olet kuten me – toimit ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi – tämä rooli on kuin tehty sinulle.

Valitset itse oman pääasiallisen työskentelypaikkakuntasi, toimistopäivinä voit työskennellä missä tahansa Rastor-instituutin viidestä toimipisteestä: Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa tai Kuopiossa. 

Mitä toivomme sinulta

Tarjoomapäällikkönä vastaat johtamisen ja esihenkilötyön koulutusten valtakunnallisen tarjooman kehittämisestä sekä koulutusten ajantasaisuudesta ja laadusta. Varmistaaksesi koulutuksiesi edelläkävijäaseman ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintapäällikön sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa.

Tarjoomapäällikön työ edellyttää johtamisen ja esihenkilötyön trendien ja alan kehityksen jatkuvaa seuraamista ja halua olla tekemässä parempaa työelämää asiakkaidemme kanssa. Rooliisi kuuluu muuttuvan liiketoimintaympäristön mukaisten koulutustuotteiden kehittäminen ja asiakaslähtöisen tarjooman ylläpitäminen.

Tarjooman kehittämisen lisäksi suunnittelet koulutuksia yksilöasiakkaille ja organisaatioille sekä toimit asiakkuuspäälliköidemme kumppanina tarjousten laatimisessa ja asiakasyhteistyössä. Sopivassa määrin osallistut myös asiakkaiden koulutustoteutuksiin.

Me odotamme sinua

Henkilöstön hyvinvointi on meille aidosti tärkeää. Panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden opiskella ja kehittää osaamistasi. Pyöräytämme työsi käyntiin hyvällä perehdytyksellä, jonka jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi. 

Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kattavat työsuhde-edut ja viihtyisät toimitilat. 

Hae vaikka heti!

Toivomme hakemustasi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 29.2.2024, mutta ei kannata odottaa siihen asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja uusi tarjoomapäällikkömme valitaan tiimiin mahdollisimman ketterästi. Tervetuloa yhdeksi meistä! 

Tarjoomapäällikön työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Rastor-instituutin kanssa.

Pääset hakemuslomakkeelle tästä

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Jos haluat jutella tehtävästä tai kysyä työskentelystä meillä, soita liiketoimintajohtaja Katri Kanervalle, hän kertoo mielellään lisää. Katrin tavoitat parhaiten 16.2.2024 klo 11-12 ja 28.2.2024 klo 9-10 numerosta 040 680 7715 tai katri.kanerva@rastorinst.fi.

Katrilta voit myös kysyä lisää tarjoomapäällikön palkkahaarukasta.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, heidi.martiala-welin@eilakaisla.fi, puh. 046 8522 010.