Digimediasuunnittelija, Espoo

Julkaistu 6.4.2022

Suunnittelemme ja toteutamme monimuotoisia oppimiskokemuksia ja toimimme asiantuntijoina verkko-oppimisen ratkaisuissa. Haemme joukkoomme digimediasuunnittelijaa oppimisratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. 

digimediasuunnittelija-600x350px.jpg

Millaiseen tehtävään haluamme sinut?

Pääset mukaan kiinnostaviin projekteihin verkko-oppimisen parissa. Olet mukana luomassa monipuolisia sekä toteutustavaltaan vaihtelevia digipalveluita yksilö- ja yritysasiakkaillemme. Tehtävien laajuus vaihtelee kurssikokonaisuuksista yksittäisten mediaelementtien toteuttamiseen. Tekemisessämme korostuvat hyvät yhteistyötaidot ja laadukas asiakaskokemus. 

Olet tärkeä osa viisihenkistä Palvelu- ja digikehitystiimiämme, jonka ammattimaisuus saa voimaa hyvästä fiiliksestä, uuden kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä. Teemme työtämme tiiviissä yhteistyössä valtakunnallisesti rastor-instituuttilaisten sekä ulkoisten kumppaneiden, kuten laajan asiantuntijaverkostomme kanssa.

Näillä tiedoilla ja taidoilla pääset pitkälle
 

  • Haluat olla mukana viemässä oppimista digiaikaan, ja sinulla on palava halu tuottaa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme 
  • Erilaiset sisällöntuotannon työvälineet (erityisesti Adoben ohjelmistot) ovat sinulle tuttuja 
  • Olet perehtynyt myös videotuotantoon ja -tekniikkaan käytännön tasolla (kuvaus, editointi, ruudunkaappausvideot) 
  • Sinulla on graafista silmää sekä sujuva suomen kielen taito 
  • Tunnet käytettävyyden ja saavutettavuuden periaatteet sekä niiden merkityksen palveluiden käyttäjille – lähestymistapasi suunnitteluhaasteisiin on käyttäjälähtöinen 
  • Kokemus erilaisista oppimisalustoista ja oppimisteknologioista on eduksi, mutta ei välttämätöntä, mikäli verkkosisältöjen ja verkkosivustojen suunnittelu ja julkaiseminen ovat muutoin hallussa – opastamme sinut kyllä oppimisympäristömme (Priima) pariin 
  • Kykenet ottamaan joustavasti haltuusi myös erilaisia toimintaamme tukevia verkkopalveluja (esim. H5P, Landbot)

Miksi tulisit meille töihin?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia koulutuksen ja urapalveluiden ammattilaisia. Saat työllesi tiimisi vahvan tuen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Etätyö on meillä normaali käytäntö.

Mikäli nautit yhdessä tekemisestä, pystyt toimimaan itsenäisesti ja suunnitelmallisesti, olet rohkea, tarkka ja kehittymishaluinen etkä vierasta sisäistä asiakaspalvelua, olet etsimämme henkilö! Työ on kokoaikatyö ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme sinun aloittavan viimeistään 1.8.2022.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.5.2022 mennessä. Mahdollinen portfolio aikaisemmista töistäsi katsotaan eduksi.

Hae tästä

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Lisätietoja antaa to 14.4. klo 13–14 ja ma 25.4. klo 15–16 Janne Heinonen puhelimitse numerosta 040 455 7767 tai sähköpostitse janne.heinonen@rastorinst.fi


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst


Jaa sivu