Oletko asiakkaasta innostuva palveluliiketoiminnan johtamisen ammattilainen? Tule Rastor-instituuttiin liiketoimintajohtajaksi!

Tehtävässä vastaat Rastor-instituutin asiakaslähtöisten liiketoimintatiimien tuloksellisuudesta ja asiakaskokemuksesta. Nämä tiimit tuottavat asiakkaillemme laadukkaita osaamisen kehittämisen ja työllistämisen palveluita valtakunnallisesti. Palvelumme ovat monimuotopalveluita, joissa digitaalisuudella on keskeinen merkitys. Tässä tehtävässä sinulla on merkittävä rooli Rastor-instituutin menestyksen kannalta.

Toimit johtoryhmän jäsenenä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Ensisijainen työntekemisen paikkasi sijaitsee Espoossa.

eija-juuso-600x350px.jpg

Toivomme sinulta

Sinulla on näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä johtamistyöstä sekä kaupallisesta liiketoimintavastuusta asiantuntija- tai palveluorganisaatiossa. Hyödynnät valmentavaa johtamistapaa ihmisten motivoinnissa ja osallistamisessa, kykenet tuottamaan liiketoimintaan liittyviä analyysejä sekä esittämään vakuuttavasti strategiaamme pohjautuvia kehityssuunnitelmia johtoryhmä- ja hallitustasolla. Asiakaskeskeisyys on kaiken toimintasi keskiössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista näkemystä suomalaisen työelämän tilanteesta, tarpeista sekä muutostekijöistä. Olet utelias ja seuraat kiinnostuneena työelämän muutostrendejä. Koulutuksen ja kokemuksen kautta tiedät, millaisia vaikutuksia työelämän murroksella on suomalaiseen työelämään. Johtamistyylisi on ihmisläheinen ja ymmärrät yhteistyön merkityksen tulosten aikaansaamiseksi.

Viet tarmokkaasti kehityshankkeet loppuun asti, olet idearikas ja rohkea uudistaja. Henkilönä olet yhteistyö- ja päätöksentekokykyinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen johtamistehtävän, motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut. Rastor-instituutin tunnettu valtakunnallinen brändi tukee onnistumistasi tehtävässä. Johtoryhmämme koostuu alansa ammattilaisista ja yhteisten tavoitteiden eteen intohimoisesti työskentelevistä ihmisistä.

Jos tämä kuulostaa sinun tehtävältäsi, lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi Mercuri Urvalin sivujen kautta (www.mercuriurval.fi) viimeistään sunnuntaina 27.11.2022. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Mercuri Urvalilta Sanna Kröger, puh. 040 506 1856.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa. 

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu