Oletko sinä kaipaamamme rutiineja kaihtamaton ja oma-aloitteinen tiimipelaaja? Haemme Espoon toimipisteeseemme opintosihteeriä tutkinto- ja oppisopimuspalvelut -tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai viimeistään marraskuussa.

Millaista osaajaa etsimme?

Opintosihteerinä toimit Rastor-instituutin sisäisessä tutkinto- ja oppisopimuspalvelut tiimissä sekä asiakkaidemme yhteyshenkilönä opintohallintoon liittyvissä asioissa.

Opintosihteerin toimenkuvaan kuuluu:

  • opiskelusuunnitelmien ja oppisopimusten arkistointi
  • todistusten ja todistusjäljennösten hallinnointi
  • organisaation sisäiset opintohallinnon ja oppisopimusten tukitehtävät
  • opintotukeen, aikuiskoulutustukeen ja opiskelutodistuksiin liittyvät työtehtävät
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • monipuolinen työskentely eri opintohallintojärjestelmien parissa.

Tutkinto- ja oppisopimuspalvelut -tiimi vastaa Rastor-instituutissa ammatillisen koulutuksen opintohallinnosta, arkistoinnista ja sisäisten toimintamallien toteutumisesta sekä niiden kehittämisestä. Tiimi vastaa myös oppisopimuskoulutukseen liittyvästä hallinnoinnista.

Työtehtävät painottuvat avustaviin työtehtäviin, erityisesti arkistointiin ja järjestelmätyöhön. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatilliseen koulutukseen liittyvästä osaamisesta ja arkistointityön kokemuksesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus hallinnollisiin työtehtäviin sekä palveluhenkisyys; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä itsensä kehittämisestä innostuneita asiakkaitamme. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi ja saat hyvän perehdytyksen. Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät tilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.

Tule mukaamme tekemään työtä paremman työelämän puolesta. Tutustu meihin Muutoksen ammattilaiset (rastorinst.fi) sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

HAE TEHTÄVÄÄN
Hakuaika päättyy 26.10.2022 klo 22.00.

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Lisätietoja saat puhelimitse opintohallintopäällikkö Tom Björklundilta 20.10. klo 8–11, 21.10. klo 14–15 tai 24.10. klo 13–15. Tomin tavoitat sähköpostilla tom.bjorklund@rastorinst.fi tai numerosta +358 400 821 922.

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

 Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

 Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

 

Jaa sivu