Osaamispäällikkö, Espoo

Julkaistu 24.3.2022

Etsimme joukkoomme osaamisen kehittämisestä ja aikuisopiskelijoiden oppimiskokemuksista innostuvaa osaamispäällikköä.

Osaamispäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä esihenkilötyö- ja HR-koulutuksia. Loistat opiskelijoidemme luotsaajana heidän oppimispoluillaan. Luot tutkinto-opiskelijoille yksilölliset kehittymissuunnitelmat ja ohjaat heitä koulutusten eri vaiheissa. Osaamispäällikkönä pidät langat käsissäsi myös yrityskohtaisissa valmennusohjelmissa, projektipäällikön jämäkällä ja eteenpäin vievällä otteella.

osaamispaallikko_rekry600x350.jpg

Mitä toivomme sinulta?

Olet etsimämme osaamispäällikkö, jos sytyt asiakkaiden kohtaamisesta ja innostut aikuisopiskelijoiden vaikuttavista kasvutarinoista. Olet opiskelijoiden ensisijainen kontakti organisaatiossamme, joten odotamme sinun luovan positiivisella persoonallasi ja järjestelmällisillä työtavoillasi ylivertaista asiakaskokemusta. Sinulla on kehittävä työote ja innostut digitaalisista oppimisratkaisuista. Astut luontevasti myös isomman opiskelijaryhmän eteen ja käytät vaivatta erilaisia järjestelmiä.

Koska tulet toimimaan esihenkilö- ja HR-koulutusten parissa, toivomme sinulta liiketoiminnan teemojen ymmärrystä. Projektityössä arvostamme sitoutunutta ja asiakaslähtöistä asennetta. Pedagogisesta pätevyydestä tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opinnoista on hyötyä ohjatessasi aikuisopiskelijoita. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisten ihminen, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä kysymyksineen, haasteineen ja onnistumisineen.

Miksi tulisit meille töihin?

Kollegasi Rastor-instituutissa sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia koulutuksen ammattilaisia. Saat työllesi tiimisi vahvan tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä modernit toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Työnantajan hyvä maine ja tunnettu brändi takaavat vahvan alun urallesi Rastor-instituutissa. Odotamme sinua 150 ammattilaisen voimin!

Työ on kokoaikaista ja alkaa mahdollisimman pian. Tee tunnistettava muutos urallesi ja lähetä hakemus! Odotamme hakemustasi saapuvaksi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 14.4.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan löydyttyä.

HAE TEHTÄVÄÄN

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Katri Kanerva ti 29.3. klo 13-14 tai ke 6.4. klo 10-11. Katrin tavoitat numerosta 040 680 7715.


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

***
Tehtävänimike: Osaamispäällikkö
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työpaikan osoite: Revontulentie 7, 02100 Espoo
Työaika: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikatyö

***
Tehtäväalueet:
Koulutus/opetus

Jaa sivu