Oletko ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen osaaja? Sytytkö asiakaslähtöisyydestä ja osaamisen kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää.

Osaamispäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä koulutuksia. Loistat opiskelijoidemme luotsaajana heidän oppimispoluillaan, vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja pidät huolen projektien kustannustehokkaasta toteutuksesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kasvatustieteissä, liiketaloudessa tai tekniikassa. Olet hankkinut työkokemusta liike-elämän asiakasrajapinnassa ja koulutusten suunnittelusta. Esiinnyt luontevasti opiskelijaryhmille ja käytät vaivatta erilaisia järjestelmiä.

Mitä toivomme sinulta?

Osaamispäällikkömme on aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Arkemme koostuu monista samanaikaisista tehtävistä, joten arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja can do -asennettasi. Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta digitaalisten oppimisratkaisujen käytöstä ja kehittämisestä.

Saat työllesi liiketoimintayksikkösi ja tuote- ja palvelukehityskoulutuksista vastaavan tiimin tuen. Toivomme, että olet joustava ja yhteistyökykyinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Miksi tulisit meille töihin?

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi ja saat hyvän perehdytyksen. Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät tilat Espoon Tapiolassa. 

Tule mukaamme tekemään työtä paremman työelämän puolesta. Tutustu meihin Muutoksen ammattilaiset (rastorinst.fi) sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Osaamispäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie 26.10. klo 14–15 ja 28.10. klo 13–14. Tuomon tavoitat numerosta 040 669 4148.

HAE TEHTÄVÄÄN

Viimeinen hakupäivä on 2.11.2022 mutta ei kannata odottaa siihen asti. Käynnistämme haastatteluprosessin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu