Haluatko päästä vaikuttamaan opiskelijoiden oppimiskokemukseen ja kasvuprosessiin? Sytytkö myynnillisistä haasteista ja koulutuksien kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää.

Osaamispäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä tekniikan alan koulutuksia. Loistat opiskelijoidemme luotsaajana heidän oppimispoluillaan, vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja pidät huolen projektien kustannustehokkaasta toteutuksesta.

Työssä pääset syventymään opiskelijaprosessiin kokonaisvaltaisesti aina hakemusten käsittelystä henkilökohtaistamiseen ja opiskelijan ohjaukseen. Olet vastuussa myös opintojen edistymisestä sekä tarvittaessa oppisopimusten hankkimisesta ja yhteydenpidosta oppisopimustoimistoihin. Pidät myös huolen tutkintojen arviointikeskusteluista sekä asiakasprojektien onnistumisen arvioinnista.

Mitä toivomme sinulta?

Osaamispäällikkömme on aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Arkemme koostuu monista samanaikaisista tehtävistä, joten arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja can do -asennettasi. Toivomme, että sinulta löytyy pelisilmää ja kykyä tarttua rohkeasti myös lisämyyntimahdollisuuksiin.

Uusien työmenetelmien ja järjestelmien sisäistäminen luonnistuu sinulta mutkitta. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja yhteistyökykyinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Miksi tulisit meille töihin?

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi ja saat hyvän perehdytyksen. Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät tilat. 

Tule mukaamme tekemään työtä paremman työelämän puolesta. Tutustu meihin Muutoksen ammattilaiset (rastorinst.fi) sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Osaamispäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa tammikuun alussa tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kuopion aluejohtaja Sari Hintikka-Varis sari.hintikka-varis@rastorinst.fi, puh. +358 45 635 6804.

HAE TEHTÄVÄÄN ​​​​​​

Viimeinen hakupäivä on 20.11.2022.

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu