Oletko ratkaisukeskeinen ja innostava osaaja? Sytytkö urapolkujen ja uuden oppimisen mahdollistamisesta? Onko asiakaslähtöisyys sinulle luonteva tapa toimia? Jos vastasit kyllä, odotamme sinua kasvavaan joukkoomme.

aikuisopiskelu-janne-elina-outi4.jpg

Kaksi osaamispäällikköä: toisen toimipiste Tampere, toisen Espoo

Osaamispäällikkönä olet mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja kehittämässä asiakkaidemme koulutuksia. Loistat opiskelijoidemme luotsaajana heidän oppimispoluillaan. Luot tutkinto-opiskelijoille henkilökohtaisia osaamisen kehittämissuunnitelmia ja ohjaat heitä koulutusten eri vaiheissa. Pidät langat käsissäsi myös yrityskohtaisissa valmennusohjelmissa projektipäällikön eteenpäin vievällä otteella. 

Tekninen ala: Tampereen osaamispäällikön työssä menestymisessä auttaa tekninen osaaminen esimerkiksi rakennusalalta, tuotannosta tai teollisuudesta. On mainiota, jos olet toiminut teknisten alojen asiantuntijatehtävissä, yritysmyynnissä tai vastannut asiakkuuksista.  

Johtaminen ja esihenkilötyö: Espoon osaamispäällikkö tulee toimimaan pääosin johtamisen ja esihenkilötyön koulutusten parissa, joten arvostamme liiketoiminnan teemojen ymmärrystä. Tässä työssä on hyötyä henkilöstö- ja esihenkilötyön tai johtamisen osaamisesta. 

Osaamispäällikkö on oppimisen kumppani 

Osaamispäällikkömme ovat aktiivisia, oma-aloitteisia ja itsenäisiä. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Arkemme koostuu monista samanaikaisista tehtävistä, joten arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja can do -asennettasi.

Oma koulutustaustasi voi olla ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, tärkeintä on tehtävään soveltuva osaaminen ja se, että osaamisen kehittäminen on sinulle se iso juttu. Pedagogisesta pätevyydestä tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opinnoista on hyötyä ohjatessasi aikuisopiskelijoita. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisläheinen ja positiivinen oppimisen kumppani, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä. 

Työskentely meillä

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi. Tätä tuemme tarjoamalla huolellisen perehdytyksen ja tiimien tuen. 

Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on mm. laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä toimivat tilat Tampereen tai Espoon toimistollamme.  

Osaamispäälliköiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Molempien osalta toivomme, että voit aloittaa meillä mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 16.4.2023. Ei kuitenkaan kannata odotella sinne saakka, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tutustu jo etukäteen meihin ja kulttuurimme alla olevasta videosta. 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Jos tahdot keskustella tehtävästä tarkemmin ennen hakemuksesi jättämistä, olemme mielellämme avuksi. 

Tampereen osaamispäällikön työstä kertoo lisää Rastor-instituutin aluejohtaja Jussi Alinen. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 050 4421855 keskiviikkona 29.3.2023 klo 14-15 ja tiistaina 4.4.2023 klo 14-15 ja sähköpostitse jussi.alinen@rastorinst.fi

Espoon osaamispäällikön työstä on paras kertomaan Rastor-instituutin liiketoimintapäällikkö Juha Kari. Hänet tavoitat parhaiten puhelimitse 050 400 5939 keskiviikkona 29.3.2023 klo 14-15, tiistaina 4.4.2023 klo 10-11 sekä keskiviikkona 12.4.2023 klo 14-15 ja sähköpostitse juha.kari@rastorinst.fi

Voit olla yhteydessä myös Eilakaislan Heidi Martiala-Weliniin. Hänet tavoitat puhelimitse 046 852 2010 ja sähköpostitse heidi.martiala-welin@eilakaisla.fi. Eilakaisla toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppaninamme, työsuhde solmitaan Rastor-instituutin kanssa.

Mainitsethan hakemuksesi alussa, kumpaa osaamispäällikön paikkaa haet. Hae vaikka heti tänään!   

HAE TÄSTÄ

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.   
 
Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 160 työelämän asiantuntijaa. 
  
Rastor-instituutin visio on olla Suomen halutuin valtakunnallisesti paikallinen työelämän uudistaja. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvä
t. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst