Oletko ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen osaaja? Sytytkö asiakaslähtöisyydestä ja osaamisen kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää.

Osaamispäällikkönä olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä koulutuksia. Loistat opiskelijoidemme luotsaajana heidän oppimispoluillaan. Luot tutkinto-opiskelijoille yksilölliset kehittymissuunnitelmat ja ohjaat heitä koulutusten eri vaiheissa. Osaamispäällikkönä pidät langat käsissäsi myös yrityskohtaisissa valmennusohjelmissa, projektipäällikön jämäkällä ja eteenpäin vievällä otteella. 

Mitä toivomme sinulta?

Osaamispäällikkömme on aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Vastaat sekä Turun että Tampereen talousalueen sovituista koulutuksistamme. Tämä antaa joustavuutta myös asuinpaikkasi suhteen. Edellytämme, että asiakaslähtöisyys on lähellä sydäntäsi ja ymmärrät sen merkityksen. Arkemme koostuu monista samanaikaisista tehtävistä, joten arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja can do -asennettasi. 

Katsomme eduksi kokemuksen teknisiltä aloilta kuten rakennusalalta, tuotannosta tai teollisuudesta. Olet mahdollisesti toiminut alan tehtävissä tai vastannut asiakkuuksista. Pedagogisesta pätevyydestä tai kasvatus- tai aikuiskasvatustieteen opinnoista on hyötyä ohjatessasi aikuisopiskelijoita. Ennen kaikkea olet kuitenkin ihmisläheinen henkilö, jonka puoleen opiskelijoidemme on helppo kääntyä.

Miksi tulisit meille töihin? 

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi ja saat hyvän perehdytyksen. Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät tilat Turun tai Tampereen toimistollamme.

Tule mukaamme tekemään työtä paremman työelämän puolesta. Tutustu meihin Muutoksen ammattilaiset (rastorinst.fi) sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Eilakaisla toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja lisätietoa tehtävästä antaa Eilakaislan aluepäällikkö Johanna Molin, puh. +358405248662 tai henkilöstökonsultti Saara Peltomäki, puh. +358504794065 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen viimeistään 17.11.2022, mutta ei kannata odottaa siihen asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Sijainti: Junakatu 9 (Logomo Byrå), Turku & Pyhäjärvenkatu 5, Tampere

Haku alkaa 3. marraskuuta 2022 ja päättyy 17. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa. 

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst