Oletko sinä etsimämme palvelukoordinaattori, joka inspiroituu asiakkaiden oppimiskokemuksista ja työelämän uudistamisesta. Haluatko olla tärkeä lenkki asiakkaiden muutospolun viitoittamisessa? Mikäli nautit asiakaspalvelusta ja hoidat käytännön asioita sujuvasti ja tarkasti, taidat olla etsimämme uusi työkaveri!

Millaista osaajaa etsimme?

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaidemme ensisijainen yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Toimenkuvaasi kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta.

Palvelukoordinaattorina pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista, viestintätaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoitamme uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä itsensä kehittämisestä innostuneita asiakkaitamme. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, panostamme hyvään johtamiseen ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Haluamme, että onnistut työssäsi ja saat hyvän perehdytyksen. Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen, jonka vuoksi meillä on laaja etätyöoikeus. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät tilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.

Tule mukaamme tekemään työtä paremman työelämän puolesta. Tutustu meihin: Muutoksen ammattilaiset sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.11.2022 mennessä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

HAE TEHTÄVÄÄN

Kysy lisää tehtävästä, hakuprosessista tai tiimistä

Lisätietoja saat puhelimitse liiketoimintapäällikkö Tuomo Talvitie 20.10. klo 13-15 tai 26.10. klo 14-15. Tuomon tavoitat sähköpostilla tuomo.talvitie@rastorinst.fi tai numerosta 040 669 4148. 

Keitä olemme?

Me Rastor-instituutissa kannustamme ja kehitymme yhdessä. Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Palveluksessamme on noin 150 työelämän asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu