Haku palvelukoordinaattorin paikkaan on päättynyt.

Haemme Oulun toimipisteeseen osa-aikaista palvelukoordinaattoria. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa kesäkuun 2023 loppuun saakka ja töitä on pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa, satunnaisesti ja sovittaessa enemmän (15-37,5 h/vko). Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa, mutta toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

Millaista osaajaa etsimme?

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaiden yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestelyt ja koordinointi
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • monipuolinen työskentely eri järjestelmien parissa.

Yhtenä Rastor-instituutin palvelukoordinaattoreista luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Osa-aikaisessa työssä työtehtävät painottuvat hallinnollisiin avustaviin työtehtäviin, erityisesti järjestelmätyöhön. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoita uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaita. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Oulussa. Tutustu meihin tarkemmin oheisen videon avulla: Rastor-instituutin tiimi

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa:
Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.10.2022 mennessä.

Hae työpaikkaa tästä

Rastor-instituutti ry

Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme. 

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa. 

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst

Jaa sivu