Avoin työpaikka: palvelukoordinaattori, Oulu

Julkaistu 25.3.2022

HAKU TÄHÄN TEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT.
Haemme Oulun toimipisteeseemme vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen palvelukoordinaattoria. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa mutta sinun on mahdollista työllistyä meille määräaikaisen työsuhteen päättyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.

palvelukoordinaattori-oulu-600x350px.jpg

Millaista osaajaa etsimme?

Palvelukoordinaattorina olet asiakkaiden yhteyshenkilö koulutusten käytännön järjestelyissä. Palvelukoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu:

  • koulutusten käytännön järjestely ja koordinointi
  • koulutustoteutusten seuranta ja raportointi
  • sähköisten oppimisympäristöjen käyttäminen
  • opiskelijatietojen hallinta ja seuranta
  • yhteydenpito aikuisopiskelijoidemme kanssa
  • monipuolinen työskentely eri järjestelmien parissa.

Yhtenä Rastor-instituutin palvelukoordinaattoreista luovit monen samanaikaisen projektin parissa. Viihdyt roolissasi, jos olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja aktiivinen etkä kaihda rutiineja. Arjen työssä sinulle on hyötyä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityötaidoista sekä siitä, että käytät sujuvasti eri järjestelmiä. 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Myös ammatillisiin tutkintoihin liittyvästä tai pedagogisesta osaamisesta on hyötyä työssä. Tiettyä koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus auttaa aikuisia opiskelijoita uudistamaan osaamistaan ja menestymään työelämässä; perehdytämme sinut kyllä koulutuksen maailmaan.

Millaista meillä on työskennellä?

Lupaamme sinulle merkityksellisen työn lähellä innostuneita asiakkaita. Tukea työhösi saat muilta palvelukoordinaattoreilta sekä vastuullasi olevien koulutusten päälliköiltä. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat Oulussa.

Me Rastor-instituutissa olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Näin haet tehtävään?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / marjut.malila@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 8.4.2022 mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄN


Keitä olemme?

Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Olemme intohimoisia työelämän kehittäjiä ja haluamme mahdollistaa asiakkaillemme elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Arvomme ”ketterästi, rohkeasti, yhdessä ja asiakkaan hyväksi” ohjaavat arjen työtämme.  

Rastor-instituutti toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 20M€ ja palveluksessamme on noin 150 työn kehittämisen asiantuntijaa.

Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. Tutustu toimintaamme www-sivuillamme www.rastorinst.fi sekä some-kanavissamme @Rastorinst.

Jaa sivu